10,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Langelaan 61, SurhuisterveenEUR 177.500,-
Straat Langelaan 61
Postcode 9231 EL Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 289 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Liefhebbers van Surhuisterveen opgelet! Nette hoekwoning met een uitgebouwde keuken, bijkeuken ?n een vrijstaande houten berging. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 289 m? in een plezierige woonomgeving, op korte afstand van het centrum.

Het woonhuis is gebouwd in 1951 en is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. In 2017 is het geschilderd door een erkend schildersbedrijf.

Het geheel wordt verwarmd door een HR-combiketel van Intergas uit 2010.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond: Entree/hal; toiletruimte met staand closet; kelder; lichte L-vormige woonkamer met een open keuken met een nette keukenopstelling; eetkamer; bijkeuken met witgoedaansluitingen, een cv-kast, zolderruimte en de achteringang.

Eerste etage: Overloop met aansluitend drie slaapkamers en de badkamer met douche en wastafel.

Tweede etage: luik naar zolderberging.

De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht. De privacy gerichte achtertuin is gelegen op het noordoosten. Het is ingericht met bestrating, borders en de houten berging.

De oprit naast de woning biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het energielabel F betreft een voorlopig energielabel. Het definitieve energielabel is in aanvraag en kan hiervan afwijken.

Deze hoekwoning is gelegen op een ruim in een mooie woonomgeving op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum van Surhuisterveen. Ook voorzieningen op het gebied van o.a. (basis)scholen, bibliotheek, sportaccommodaties, openluchtzwembad en openbaar vervoer (bus) liggen op korte afstand. Bovendien is Surhuisterveen gunstig gelegen ten opzichte van de A7 met daardoor een goede autoverbinding naar o.a. Groningen, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden.

Zien wij u binnenkort aan Langelaan 61 te Surhuisterveen? Maak nu een afspraak voor een bezichtiging!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

10,1 °C

9 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.