18,5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 72, NiezijlEUR 136.500,-
Straat Hoofdstraat 72
Postcode 9842 PH Niezijl
 
Oppervlakte m2
Perceel 106 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Aan de Hoofdstraat in het centrum van Niezijl staat deze goed onderhouden, uitgebouwde en vernieuwde hoekwoning met vrijstaande berging en achtertuin op het zuiden op een perceel van 106 m2 eigen grond.

Het woonhuis gebouwd in 1945, is in de loop der jaren gemoderniseerd tot de goede woning die het nu is. Zo zijn er in 2017 nieuwe kozijnen geplaatst, is het in 2019 aan de achterzijde voorzien van een dakkapel en is de badkamer vernieuwd en dit jaar is de gehele keuken vernieuwd. Het geheel wordt verwarmd door een HR combi ketel van Remeha uit 2012. Het schilderwerk is keurig bijgehouden.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en trapopgang; ruime lichte doorzonwoonkamer van ca. 25 m?; open keuken met een nieuwe moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur en een achterentree; toiletruimte met wandcloset en fontein.

Eerste verdieping: Overloop met aansluitend 2 slaapkamers en de nieuwe badkamer met een ruime inloopdouche, wandcloset en wastafel.

De tweede etage is een vliering, te bereiken via een vlizotrap.

De zonnige tuin is onderhoudsvrij ingericht, gelegen op het zuiden en biedt voldoende privacy door de indeling. In de achtertuin staat een ruime, vrijstaande stenen berging met electra-aansluiting.

Niezijl is een gezellig en centraal gelegen dorp tussen Zuidhorn en Grijpskerk op ca. 15 km van de stad Groningen. Het is gelegen aan de N355 waardoor het goed bereikbaar is met de b.v. de auto of het openbaar vervoer. In het dorp zelf zijn voorzieningen zoals het dorpshuis, een kinderopvang en een museum. In de nabij gelegen dorpen Zuidhorn en Grijpskerk zijn o.a. een divers winkelaanbod, scholen en een treinstation aanwezig.

Zoekt u een nette, comfortabele woning gelegen op een korte afstand van diverse voorzieningen? Dan is dit geheel aan Hoofdstraat 72 te Niezijl zeker de moeite waard om te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

18,5 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.