15,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Ds. Visscherwei 18, HoutigehageEUR 325.000,-
Straat Ds. Visscherwei 18
Postcode 9223 LH Houtigehage
 
Oppervlakte m2
Perceel 1792 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Houdt u van prachtige locaties en bent u niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dit is uw kans!

Deze karakteristieke, vrijstaande woning met maar liefst 3 garages (ca. 61m? + zolderruimte) en royale extra bergruimte heeft maar liefst 5 slaapkamers en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1.792m?, met als klap op de vuurpijl vrij uitzicht! Door de ligging van de woning op het perceel heeft u overal om u heen een ruime tuin tot uw beschikking, met een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Begane grond:
Hal/entree; toiletruimte met toilet en fontein; keukenruimte van ca. 15m? met provisieruimte; woonkamer van ca. 21 m?; met aansluitend een extra (slaap)kamer; ruime tweepersoonsslaapkamer; bijkeuken met geiser en witgoedaansluitingen; badkamer met douche en wastafel; ruime 2e bijkeuken van ca. 11m?; wasruimte met witgoedaansluiting; ruime berging van ca. 28m?.

De ruime garages met bergruimte zijn toegankelijk via de woning.

Eerste etage:
Overloop met bergruimte; 3 slaapkamers met vaste kasten en 2 met een vaste wastafel.

Tweede etage:
Bergzolder, te bereiken met vlizotrap.

Het energielabel G betreft een voorlopig energielabel. Het definitieve energielabel is in aanvraag en kan hiervan afwijken.

Het Friese dorp Houtigehage is gunstig gelegen ten opzichte van Drachten en Surhuisterveen. Drachten is een groot dorp (qua voorzieningenniveau eigenlijk een stad) waar u alle voorzieningen zoals vele soorten scholen, meerdere winkelcentra en vele sportgelegenheden vindt. Ook kent Surhuisterveen een gezellig winkelcentrum met een divers aanbod van dag- en avondhoreca, een florerend industrieterrein en vele dienstverlenende bedrijven. Tevens ligt Houtigehage op korte afstand van de snelweg A7 (in de richtingen van Groningen en Heerenveen) en Leeuwarden.

Wilt u uw droomwoning realiseren op een prachtige locatie? Dan is deze woning aan Ds. Visscherwei 18 te Houtigehage echt iets voor u!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

15,7 °C

11 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.