15,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Skipfeartsein 36, MetslawierEUR 175.000,-
Straat Skipfeartsein 36
Postcode 9123 JS Metslawier
 
Oppervlakte m2
Perceel 246 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op naar Metslawier! Bent u op zoek naar een degelijke, goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met een zonnige achtertuin? Dan hebben wij een leuke woning voor u! Dit geheel aan het Skipfeartsein 36 is gelegen op een perceel van 246 m?, heeft 3 slaapkamers en een keurige tuin.

Door de hoge gootlijn aan de achterzijde is de woning verrassend ruim. In de voorgaande jaren is er goed op de woning gepast en dat valt te zien aan het onderhoud. Zo zijn de meeste kozijnen ondertussen in kunststof uitgevoerd en zijn de dakgoten in 2021 voorzien van kunststof.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree; toiletruimte met wandcloset en fontein; ruime woonkamer van ca. 32 m?; een open, ruime woonkeuken met inbouwapparatuur; bijkeuken met een uitgang naar de achtertuin en toegang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping:
Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan een master bedroom van ca. 14 m?; badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een vliering met veel bergruimte welke bereikbaar is via een vlizotrap.

De ruime achtertuin is privacy gericht en heeft een goede zonstand (het zuiden). Er is een inpandige garage van 18m2 aanwezig met een sectionaal deur.

Het energielabel C betreft een voorlopig energielabel. Het definitieve energielabel is in aanvraag en kan hiervan afwijken.

Het dorp Metslawier:
Metslawier is een gezellig en karakteristiek terpdorp met ca. 900 inwoners. In het dorp zelf is een caf? aanwezig dat als ??n van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen van het dorp bekend staat. Binnen 10 minuten rijdt u naar regiostad Dokkum waar voldoende supermarkten, winkels en horecagelegenheden zijn.

Bent u ge?nteresseerd in een bezichtiging van deze ruime twee-onder-??n-kapwoning? Bel ons nu voor het maken van een afspraak bij Skipfeartsein 36!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

15,7 °C

11 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.