23,3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Provincialeweg 47, DoezumEUR 419.000,-
Straat Provincialeweg 47
Postcode 9863 PB Doezum
 
Oppervlakte m2
Perceel 1895 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Landelijk, levensloopbestendig wonen in de dorpskom met vanuit de tuin een prachtig weids uitzicht over de achtergelegen weilanden? Deze aantrekkelijke combinatie vindt u bij deze levensloopbestendige vrijstaande woning met vrijstaande stenen en houten berging.

Dit prachtige geheel staat ook nog eens op een zeer ruim perceel van maar liefst 1.895 m? aan eigen grond!

Deze goed onderhouden woning beschikt met twee slaapkamers en een badkamer over veel leefruimte op de begane grond. Het is gebouwd is 1989, ge?soleerd naar de normen van het bouwjaar en wordt verwarmd door een HR combiketel van Nefit.

De indeling van deze woning is als volgt:
Voorentree, een ruime betegelde hal met vide, meterkast, toilet met wandcloset en fontein en trapopgang, de lichte woonkamer van ca. 34 m? met een fraai uitzicht op de royale tuin en een landelijk uitzicht over de landerijen, keuken met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen, kastruimte en achterentree, twee slaapkamers van ca. 10 en 13 m? en de tussen gelegen badkamer met douche en wasmeubel.

Eerste verdieping:
Overloop met inloopkast voorzien van de cv-opstelling en aangrenzend twee grote slaapkamers van 19 en 22 m?. Deze slaapkamers zijn voorzien van veel bergruimte achter de knieschotten.

Aan de zijkant van het perceel, achter het woonhuis staat de in spouw gemetselde garage van 26 m?. Deze is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en zolderruimte.

Achter de garage staat de houten berging van 15 m? met een betonnen vloer, elektra en zolderruimte.

Aan de achterzijde is een grote overkapping gebouwd. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en kunt u altijd droog bij de garage komen. De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk ingericht met fraaie beplantingen, een groot gazon en enkele fruitbomen.

De bestrate oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Deze royale woning is gelegen aan de doorgaande weg in Doezum, een actief dorp in de gemeente Het Westerkwartier. Op korte afstand zijn een basisschool, openbaar vervoer, sportaccommodatie en een open lucht zwembad aanwezig. Voor een uitgebreid winkelaanbod kunt u onder andere terecht in het aangelegen dorp Grootegast. De snelweg A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) is binnen 10 autominuten bereikbaar.

Is uw interesse voor deze prachtige locatie gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij leiden u graag rond aan de Provincialeweg 47 te Doezum.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

23,3 °C

6 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.