18,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Reiger 15, GrootegastEUR 275.000,-
Straat Reiger 15
Postcode 9861 HK Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 269 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op zoek naar een woning die van alle gemakken voorzien is? Ruim; modern; luxe en zeer comfortabel: zo is deze half vrijstaande woning aan de Reiger 15 te Grootegast te omschrijven! Met 3 slaapkamers (en mogelijkheid tot een 4e op de 1e etage), een zonnige tuin op het zuiden, een vrijstaande garage ?n 2 opritten is deze complete woning een mooie nieuwe kans op de woningmarkt.

Wat dit geheel echt bijzonder maakt, is de serre, die aan de woonkamer vast zit. Door de grote raampartijen aan de voor-, achter- en bovenzijde van de serre geeft dit de woning een extra ruimtelijk en open uitzicht. Daarnaast wordt hiermee de woning overladen met zonlicht.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree; toiletruimte met wandcloset en fontein; L-vormige, ruime woonkamer van ca. 27 m? met uitgebouwde, moderne serre aan de achterzijde; open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Eerste etage:
Overloop; 2 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer maar liefst ca. 20m? groot is; badkamer met douche, bad, wastafel met wastafelmeubel en wandcloset.

Tweede etage:
Vaste trap naar overloop en een 3e ruime slaapkamer.

Boven de voordeur is een nette carport met overkapping gebouwd van ca. 18 m?.

De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en ingericht met gazon en terras en bestrating. Achter op de tuin staat de garage met overkapping. De voortuin is onderhoudsarm ingericht en de naastgelegen oprit met carport biedt u voldoende ruimte voor het parkeren op eigen terrein.

Tevens is er een 2e oprit aanwezig aan de achterzijde richting de keurige vrijstaande garage.

Het energielabel B betreft een voorlopig energielabel. Het definitieve energielabel is in aanvraag en kan hiervan afwijken.

De woning is gelegen op een perceel van 269m? in een zeer kindvriendelijke omgeving op loopafstand van alle voorzieningen die Grootegast u te bieden heeft. Het nabijgelegen natuurgebied, de Notoaristuun, en het Kolonelsdiep geven u volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen.

Grootegast is een plezierige plaats waar het wonen en werken uitstekend met elkaar gecombineerd kan worden. Het geheel is gelegen op korte afstand van de vele voorzieningen die Grootegast te bieden heeft op het gebied van o.a. (basis)scholen, sportaccommodaties, busverbinding en een uitgebreid winkelaanbod.

Wilt u deze heerlijk ruime woning aan de Reiger 15 te Grootegast van binnen bekijken? Dat kan! Maak dan snel een afspraak, waarna wij u graag rond willen leiden in dit keurige geheel.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

18,2 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.