14,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Baron Van Sytzamawei 16, RinsumageastEUR 259.000,-
Straat Baron Van Sytzamawei 16
Postcode 9105 LH Rinsumageast
 
Oppervlakte m2
Perceel 458 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op zoek naar een mooi locatie op een ruim perceel in Rinsumageast? Dan is dit uw kans! Direct bij binnenkomst van het dorp valt uw oog op deze ruime robuuste vrijstaande woning.

De karakteristieke, vrijstaande woning is gelegen op een royaal perceel eigen grond van 458 m? heeft aan de voorzijde een fraai uitzicht. De woning is gesitueerd op het midden van de kavel, waardoor er een ruime tuin rondom ontstaan is. Het geheel heeft 3 slaapkamers en is levensloopbestendig ingericht: er is een slaapkamer en een badkamer op de begane grond aanwezig.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Hal/entree; toiletruimte met staand toilet en fontein; ruime, open L-vormige woon-/eetkamer met toegang tot terras; 1e ruime slaapkamer van 13,6 m?; badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: Overloop; 2 royale slaapkamers van 14 en 15 m?.

Tweede verdieping: Bergzolder, te bereiken middels een vlizotrap.

De ruime garage is toegankelijk vanuit de hal en biedt tevens een ruime zolder met mogelijkheden voor een 4e slaapkamer.

Het energielabel B betreft een voorlopig energielabel. Het definitieve energielabel is in aanvraag en kan hiervan afwijken.

Rinsumageast is een dorp met ca. 1130 inwoners. Er zijn een basisschool, kinderopvang, restaurant en diverse sportclubs aanwezig. Het dorp ligt op korte afstand Damwoude en Dokkum, waar diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden zijn.

Bent u op zoek naar een nieuwe stap op de woningmarkt? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging van Baron Van Sytzamawei 16 te Rinsumageast!

Klik hier voor meer informatie over deze woning