13,4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Mensumaweg 18, TolbertEUR 279.500,-
Straat Mensumaweg 18
Postcode 9356 BB Tolbert
 
Oppervlakte m2
Perceel 1960 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Altijd al willen wonen in een landelijke omgeving, maar toch op korte afstand van zeer uitgebreide voorzieningen? Deze aantrekkelijke combinatie vindt u aan de rand van Tolbert bij deze vrijstaande woning met grote vrijstaande schuur. Het geheel staat ook nog eens op een zeer ruim perceel van 1.960 m?!

Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1910. In de afgelopen jaren is er geen onderhoud gepleegd. Het biedt u de kans om het naar eigen wensen in te richten.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met kastruimte, een ruime woonkamer van ca. 30 m?, een woonkeuken van ca. 20 m?, een badkamer, 2 slaapkamers, een grote bergruimte en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met bergruimte, slaapkamer met kastruimte en een grote zolderruimte.

Tweede verdieping:
Bergzolder.

Achter het woonhuis staat een grote stenen schuur van ca. 52 m? die voorzien is van een ruime zolderverdieping.

Het perceel biedt volop mogelijkheden voor het hebben van een ruimte vragende hobby, zoals bijvoorbeeld het houden van kleinvee.

Een heerlijke plek in een landelijke setting op minder dan 20 km van de stad Groningen. En op korte afstand van de uitgebreide voorzieningen die Leek en Tolbert u biedt.

Een kans voor de liefhebber om een woning naar eigen wens te renoveren of zelfs nieuw te bouwen.

Is uw interesse voor deze unieke plek gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning