13,5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoflaan 59, GrootegastEUR 255.000,-
Straat Hoflaan 59
Postcode 9861 BP Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 0 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op de derde verdieping ligt dit heerlijk comfortabele APPARTEMENT met twee slaapkamers en een balkon, bovendien is er een GARAGE en een BERGING op de begane grond.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 96 m? en een berging van ca. 6 m?. Bovendien is er een heerlijk balkon van ca. 6,7 m?.

Via een gezamenlijke hal op de begane grond kunt u via de lift de 3e etage bereiken. In de centrale hal zijn tevens de brievenbussen te vinden.

De VvE (Vereniging van Eigenaren) is uitermate gezond te noemen en is zeer actief. Op het moment van schrijven is het aandeel in het reservefonds (aandeel in reserve: 144/2842) namelijk meer dan EUR9.500. Deze EUR9.500 in het reservefonds is dus inbegrepen bij dit appartement.

De VvE regelt veel binnen ?n buiten dit pand. Zo wordt de beglazing gewassen, worden de ruimtes schoongehouden, wordt de lift onderhouden en blijft de tuin keurig. Ook zaken als brandveiligheid (o.a. brandmeldinstallaties en noodverlichting) en opstalverzekeringen zijn inbegrepen.

Indeling appartement:
Hal, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken, de keuken is een inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, balkon, bijkeuken met aansluiting wasmachine en c.v. opstelling, grote slaapkamer (ca. 3,04 x 4,42 m.) slaapkamer(ca. 2,19 x 3,01 m.), badkamer met douche en vaste wastafel.

Verder is er een berging aanwezig op de begane grond. In de garagebox kunt u uw auto veilig stallen.

Dit keurige appartementen complex, genaamd 'De Gasthof' is gelegen op loopafstand van de vele voorzieningen die Grootegast te bieden heeft. Er is bovendien een actieve Vereniging van Eigenaren.

Het dorp is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningsniveau. Goede voorzieningen liggen binnen handbereik zoals winkels, (basis)scholen, kinderopvang, een huisartsenpraktijk met apotheek, het park de Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien is het dorp gunstig gelegen ten opzichte van de A7, hierdoor zijn Groningen en Drachten snel te bereiken.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig B-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.

Een spoedige aanvaarding behoort ook nog eens tot de mogelijkheden, maak dus snel een afspraak voor een bezichtiging! Onze makelaars vertellen u graag alles over de Hoflaan 59 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning