8 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
It Langfal 4, SurhuizumEUR 548.000,-
Straat It Langfal 4
Postcode 9283 XC Surhuizum
 
Oppervlakte m2
Perceel 1780 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Natuurliefhebbers opgelet: een eigen windmolen, een houtgestookte centrale verwarming en dat op een absolute top plek!

Aan de rand van het bruisende en voorzieningrijke Surhuisterveen (en op de grens bij Surhuizum) staat deze idyllische woonboerderij met unieke energiebesparende maatregelen. Een zeer bijzonder geheel dus.

Energiezuinig? Dat zeker... De windmolen wekt namelijk bijna 2x zoveel elektriciteit op, als dat het gezin verbruikt bij deze woning. De windmolen betaalt zich dus rijkelijk uit!

Aardgas is bij dit huis eigenlijk niet meer nodig. Buiten de windmolen is er namelijk ook een houtgestookte cv-ketel. Mocht u dit niet willen gebruiken, dan is dit systeem relatief eenvoudig aan te passen.

Deze sfeervolle, rietgedekte vrijstaande woning is gebouwd in 1984 en is in de loop der jaren gemoderniseerd naar de gemakken van nu. Het geheel is levensloopbestendig ingericht; zo is er een badkamer ?n zijn er twee slaapkamers op de begane grond gevestigd.

Ook het onderhoud is altijd goed uitgevoerd. Zo zijn in 2017 alle kozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd en zijn in 2021 de aanwezige schoorsteenkanalen geveegd en gereinigd.

Het energielabel is in aanvraag en betreft momenteel een voorlopig G-energielabel. Een voorlopig label heeft geen offici?le status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Zijentree/hal; toiletruimte; ruime woonkamer met veel lichtinval en schuifpui, de ruimte is maar liefst ca. 46 m? groot; gemoderniseerde, keurig onderhouden ruime woonkeuken van ca. 16 m?; bijkeuken met witgoedaansluitingen en stookruimte; 2 tweepersoonsslaapkamers; keurige badkamer met dubbele wastafels en een ruime (inloop)douche.

Eerste verdieping:
Overloop; 2 tweepersoonsslaapkamers en bergingsruimte (achter knieschot).

Het ruime, gehele perceel waar de woning op gelegen is, is idyllisch en prachtig ingericht. Rondom het huis ligt de met zorg aangelegde tuin, die is voorzien van prachtige uitzichten over de aangrenzende weilanden. De vijverpartijen en het ruime zonneterras geven het geheel extra comfort en leven.

Zoals eerder aangegeven ligt de woning aan de rand van Surhuisterveen, maar valt de woning n?t onder Surhuizum. Surhuisterveen is een dorp met een hoog voorzieningsniveau. Met o.a. meerdere scholen (inclusief voortgezet onderwijs), een bruisend winkelcentrum, 4 grote supermarkten, uitgebreide horecavoorzieningen, een groot openluchtzwembad, een bibliotheek en vele ondernemingen is het een zeer actief dorp waar altijd iets te beleven is.

Groen, energiezuinig en nabij alle voorzieningen wonen? Onze makelaars leiden u graag rond bij dit prachtige geheel aan It Langfal 4 te Surhuizum!

Klik hier voor meer informatie over deze woning