17 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Mieddyk 3, HegebeintumEUR 575.000,-
Straat Mieddyk 3
Postcode 9173 GG Hegebeintum
 
Oppervlakte m2
Perceel 3520 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

's Ochtends wakker worden met het gefluit van de vogeltjes op de achtergrond en ontbijten met uitzicht op de koeien in het weiland? Kortom; wonen in een landelijke omgeving in de breedste zin van het woord, maar wel m?t alle comfort en luxe van nu? Dat kan allemaal in deze prachtige woonboerderij op het Friese platteland bij Hegebeintum! Want naast enorm veel buitenruimte is deze woning van binnen ook een pareltje, met priv? wellness en al!

De rietgedekte stelpboerderij staat op een royaal perceel van 3520 m2 en is oorspronkelijk gebouwd is in 1930. In de loop der jaren is de woning volledig verbouwd en vernieuwd waarbij wel het eigen karakter van de boerderij behouden is. Zo is het rieten dak 2 jaar geleden vernieuwd, zijn de pannen in 2013 vervangen, is de CV ketel in 2015 vervangen en is er recentelijk (2020) een overkapping in de tuin gerealiseerd. De woning is verder voorzien van een slaap- en badkamer beneden en beschikt over vloerverwarming op bijna de volledige begane grond. Uniek aan deze woning is verder de infraroodsauna, het bubbelbad en de stoomcabine waarmee de badkamer is uitgerust!

Indeling:
Begane grond: Entree via de voordeur; hal; toilet met fontein; keuken met spoeleiland en inbouwapparatuur; ruime en sfeervolle woonkamer met prachtig balkenplafond en openslaande deuren naar de achtertuin; bijkeuken met witgoedaansluitingen; toegang tot kelder; slaapkamer/kantoor van 22m2; badkamer met dubbele wastafel, stoomcabine/douche, infraroodsauna ?n bubbelbad; inpandige schuur/berging/garage met bergzolder.

1e verdieping: 4 slaapkamers waarvan 1 ouderslaapkamer 19m2, allen voorzien van van inbouwkasten; toilet.

De woning beschikt naast de inpandige schuur over een aangebouwde houten garage en berging welke van binnenuit te bereiken is. De berging is momenteel ingericht als dierenverblijf, met toegang tot een afgeschermd stuk tuin. In de achtertuin is het verder heerlijk vertoeven en de recent gerealiseerde overkapping leent zich perfect voor een 's zomerse barbecue! Vanuit de tuin die rondom de woning ligt, kunt u tevens aan alle kanten genieten van het prachtige weidse uitzicht!

Het dorp Hegebeintum
Terpdorp Hegebeintum ligt in het noorden van Friesland, dichtbij de kust van de Waddenzee. Hegebeintum ligt op enkele autominuten van het voorzieningenrijke Ferwerd en regiostad Dokkum met zijn vele winkels en horecagelegenheden bereikt u in ca. 15 minuten. Binnen 10 minuten staat u eveneens op de pier van Holwerd vanwaar de boot naar Ameland vertrekt.

Kunt u ook niet wachten om dit geheel met eigen ogen te zien en dit unieke plekje zelf te ervaren? Bel dan snel voor een bezichtiging want wij laten u deze prachtige woonboerderij graag zien!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

17 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.