4,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Reitsmastrjitte 47, HarkemaEUR 345.000,-
Straat Reitsmastrjitte 47
Postcode 9281 LC Harkema
 
Oppervlakte m2
Perceel 640 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Alsof dit huis uit zo uit een VT-wonen-magazine gegoten is! Wat een luxe in stijl, afwerking en grootte! Het vrijstaande woonhuis met stenen garage en ruime tuin aan de Reitsmastrjitte 47 te Harkema is in 2010 volledig gemoderniseerd en uitgebouwd en is daardoor voorzien van alle gemakken en maatstaven van tegenwoordig!

Zowel de beneden- als de bovenverdieping zijn om door een ringetje te halen. De woonkamer met open keuken biedt enorm veel leefruimte en het zitgedeelte aan het kookeiland is erg verwelkomend voor gasten. Koken zelf is overigens ook een feestje in de moderne keuken met alle benodigde apparatuur voor handen. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, wat een ruime, keurige bijkeuken heeft opgeleverd m?t een doorgang naar de ruime, stenen garage. Tijdens de verbouwing is de woning ook grotendeels voorzien van kunststofkozijnen en dakgoten.

De indeling van de woning is als volgt:
Hal/entree: ruime, gemoderniseerde woonkamer met grote raampartijen en een directe doorgang naar het eetgedeelte en de open, luxe woonkeuken met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur; uitgebouwde, ruime bijkeuken met witgoedaansluiting; toiletruimte met wandcloset, urinoir en fontein.

Eerste verdieping: Overloop met kastenwand; drie ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ca. 13,5 m?; via de ouderslaapkamer de entree naar een ruime, luxe, gemoderniseerde badkamer met een dubbele wastafel, een wastafelmeubel, een wandcloset, een ruim bad (met jets!) en een ruime (inloop)douche.

Als eerder gezegd is er een doorgang vanuit de bijkeuken naar de ruime garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

De zonnige, ruime en vooral diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten en vangt daardoor veel zonlicht op. Het geheel is ingericht met een royaal gazon en een zonneterras op een totaal perceel van 640m2. Genieten hier!

Het dorp Harkema
Alle voorzieningen die Harkema te bieden heeft op het gebied van onder andere basisscholen, winkelaanbod en sportaccommodaties zijn gelegen op korte afstand. Tevens is de woning gelegen op korte afstand van ontsluitingswegen in de richting van zowel Leeuwarden, Drachten als de A7 (Groningen-Heerenveen).

Bent u net zo enthousiast over deze woning als onze makelaars? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging! Wij laten u het prachtige geheel graag zien!

Klik hier voor meer informatie over deze woning