8,2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Frisostrjitte 23, KootstertilleEUR 169.000,-
Straat Frisostrjitte 23
Postcode 9288 BV Kootstertille
 
Oppervlakte m2
Perceel 183 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Zoekers naar een royaal huis in Kootstertille opgelet! Deze ruime tussenwoning aan de Frisostrjitte 23 beschikt namelijk over maar liefst 5 slaapkamers en staat op een kavel van 183m2 in een kindvriendelijke buurt dichtbij alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft!

De degelijk gebouwde woning is gebouwd in 1971 en heeft mogelijkheden ten overvloede. Personen met twee rechterhanden zijn hier ook zeker aan het goeie adres want eerlijk is eerlijk, de woning heeft wat onderhoud en vernieuwing nodig. Dat geeft echter ook ruimte om het helemaal naar eigen smaak en wensen in te richten! Beeldt u even in wat voor moois u hier van kunt maken! Daarnaast leent het dak van de woning zich perfect voor zonnepanelen! Meer slaapkamers nodig? Op de tweede verdieping bestaat de mogelijkheid om een 6e slaapkamer te realiseren.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree via de voordeur; hal met toegang tot de meterkast; woonkamer van 18,3 m2 met inbouwkasten en authentieke suitedeur; eetkamer met inbouwkast en keuken in hoekopstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap en oven; hal/bijkeuken met wasmachine-aansluiting; toilet met fontein.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan de grootste bijna 13m2 is; overloop; een badkamer met douche en wastafel; separaat toilet met fontein; bergruimte.

Tweede verdieping:
Overloop; 5e slaapkamer/berging; bergruimte met CV-opstelling (mogelijkheid voor 6e slaapkamer). Deze verdieping is eveneens middels vaste trap bereikbaar.

De op noordwest gelegen achtertuin, welke via een achterom te bereiken is, is voorzien van een stenen berging. Aan de voorzijde van de woning is een keurige met sierplanten, bloemen en struiken aangelegde voortuin. Parkeerruimte is er voldoende in de omgeving, onder andere in de vakken aan de overkant van de straat.

Kootstertille
Kootstertille is een dorp met een goed voorzieningenniveau; de winkels, sportaccommodaties, basisschool en het openbaarvervoer (bus) liggen allen op korte afstand. Verder is Kootstertille een goed bereikbare woonplaats zowel ten opzichte van Leeuwarden, Surhuisterveen, Drachten en Groningen.

U bent van harte welkom om te komen kijken in deze woning! Bel snel naar ons kantoor voor het plannen van een bezichtigingafspraak met ??n van onze makelaars!

Klik hier voor meer informatie over deze woning