8,9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Burmaniastraat 19, SurhuisterveenEUR 219.000,-
Straat Burmaniastraat 19
Postcode 9231 BT Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 352 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze prachtig gelegen hoekwoning heeft een verrassend groot perceel van ca. 352 m? met mogelijkheid voor het realiseren van een garage. Vanuit de woning is er een fraai uitzicht op de ruim opgezette straat met volop groen en grote plantsoenen.

De woning is gebouwd rond 1963 en doordat de gevels recht opgetrokken zijn is er ook veel leefruimte op de etage. Verder is de woning deels voorzien van isolatieglas en centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v.-combiketel is van ca. 2009.

Indeling begane grond:
Voorentree met hal, kelder/provisieruimte, toilet, lichte doorzonwoonkamer (ca. 21 m?), dichte keukenruimte (ca. 7,4 m?) met eenvoudige keukenopstelling, bijkeuken/berging met achteringang.

Eerste etage:
Overloop, drie slaapkamers (ca. 10,9m?, 10m? en 7,5 m?) met vaste kasten en ??n heeft een deur naar het plat dak, badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede etage:
Vlizotrap naar de zolderberging met c.v.-opstelling.

Buiten:
Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op de eigen oprit en in de straat. De royale achtertuin is gelegen op het noordwesten, biedt veel privacy en is voorzien van zonneterras. Er is bovendien meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een garage.

Surhuisterveen is een comfortabel dorp om in te wonen. Alle voorzieningen zijn op korte afstand van de woning, te denken aan winkels, horeca, sportaccommodaties en scholen. Daarnaast ligt Surhuisterveen aan de A7 (o.a. Groningen-Drachten-Heerenveen) en kent Surhuisterveen een goed ondernemersklimaat.

Is uw interesse voor de Burmaniastraat 19 te Surhuisterveen gewekt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Op verzoek van onze opdrachtgever gaat de verkoop plaatsvinden bij inschrijving en gaat de aktepassering via Sekuer Notarissen te Surhuisterveen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning