15.3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Het Breed 5, StroobosEUR 450.000,-
Straat Het Breed 5
Postcode 9872 PR Stroobos
 
Oppervlakte m2
Perceel 381 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Altijd al de droom gehad om wonen te kunnen combineren met het runnen van een succesvol horecabedrijf of een heel groot pand in zijn geheel als (dubbele)woning te gebruiken? Deze dubbele bovenwoning, eventueel met horeca aan Het Breed 5 te Stroobos is een uitgelezen kans! Dit keurige, dubbele appartement met horecaruimte is gerenoveerd en heeft een prachtig uitzicht over de haven van Stroobos. De ambitie om een florerend horecabedrijf te runnen kan hier zeker waar gemaakt worden. De begane grond van dit pand is een lange periode zeer succesvol in gebruik geweest als goedlopend restaurant met caf? en is samen met de dubbele bovenwoning in de verkoop.

De gemeente wil in principe haar medewerking verlenen om de bestemming te wijzigen naar een volledige bestemming gemengde doeleinden (compleet wonen, met eventuele verscheidende bedrijfsmogelijkheden), hiervan hebben wij een toestemming (principe uitspraak) van de gemeente. Deze documenten hebben wij ter inzage op ons kantoor en voegen wij bij met de verkoop. Dit houdt dus in dat er in veel gevallen ook een complete woonhypotheek afgegeven kan worden, in plaats van een bedrijfsmatige financiering!

Ook het houden van een B&B Bed en Breakfast behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide bestemmingsplan maakt al dit soort mogelijkheden mogelijk.

Tevens is het geheel in karakteristieke stijl herbouwd, dus compleet nieuw opgebouwd. Hierdoor zijn de begane grondvloer en de eerste etagevloer van beton. Er zijn dus geen houten vloeren op de woonetages aanwezig. Ook zijn de gevels opnieuw opgebouwd en naderhand extra gerenoveerd. Tevens zijn o.a. de goten aangepakt, alsmede het houtwerk, het complete buitenschilderwerk en de constructie van het balkon.

Het geheel is grondig onder handen genomen, waardoor het geheel weer in uitstekende staat verkeerd! Ook is het horecadeel compleet gemeubileerd en turnkey (instapklaar), dus van alle gemakken voorzien, inclusief uitgebreide keuken.

Ook is het elektrisch aangepakt en verbetert naar de tijd van nu. Zo is de elektrische installatie conform het actuele NEN-normen aangepast en is hier een rapport voor opgesteld. Tevens is het elektra aangepakt bij de woningen, waardoor ook elektrisch koken tot de mogelijkheden behoort.

Dit pand is centraal gelegen tussen Leeuwarden, Groningen, Buitenpost en Surhuisterveen. De wandel-, fiets en watergebieden zijn daarom letterlijk gelegen voor de deur. Er is open vaarwater aanwezig, waardoor er prachtig uitzicht is over de (plezier)vaarten bij bijvoorbeeld de brug.

Het parkeren kan voor de deur; er is zeer veel openbaar, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook op eigen terrein is het mogelijk om een eigen auto te stallen.

De indeling is als volgt:

Wonen:
Trapopgang naar overloop met 2 appartement units, welken als geheel gebruikt kunnen worden maar ook los van elkaar afgesloten kunnen worden.

Wonen1:
Royale woonkamer van ca. 22m? met keukenopstelling; balkon; slaapkamer; badkamer met douche, wastafel en toilet.

Wonen 2:
Woonkamer van ca. 16m?; slaapkamer; zeer ruim balkon van ca. 13m? badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

2e etage:
Vlizotrap naar zeer ruime 2e etage met grote bergruimte en 2e cv-opstelling.

Horeca:
Via de middenentree komt u in de ontvangstruimte met garderobe en loopt u door naar de gezellige bar met met sfeervolle zitgelegenheid; de ruime (eet)zaal is te bereiken middels suitedeuren en is eveneens zeer sfeervol te noemen; toiletruimte met 2 aparte toiletgroepen (dames en heren) met meerdere sanitaire voorzieningen; zeer royale keuken welke van alle gemakken voorzien is als bijvoorbeeld een steamer, kooktoestellen, bakwanden, spoelkeuken en keukenmachine apparatuur (mixers, koffiezetapparaten etc.); bergruimte, cv-/wasruimte kantoorruimte.
Tevens is aan de buitenzijde terrasmogelijkheid.

De complete horeca inventaris blijft achter met o.a. restaurantmeubilair, terrasmeubilair, bardelen, bakwanden, steamer, servies etc.

Net zo enthousiast over alle mogelijkheden van dit idyllische pand aan Het Breed 5 te Stroobos als dat wij zijn? Onze makelaars vertellen u graag alles over dit prachtige geheel!

Klik hier voor meer informatie over deze woning