15.9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Muntsgroppe 9, RottevalleEUR 349.000,-
Straat Muntsgroppe 9
Postcode 9221 TP Rottevalle
 
Oppervlakte m2
Perceel 1565 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze karakteristieke woonboerderij is gelegen op een plekje uit duizenden! Een locatie met een bijzonder historisch verhaal met een fenomenaal uitzicht over kleinschalige landschappen...

De woonboerderij betreft een kluswoning, maar w?l met uitzonderlijke mogelijkheden. Zo laat het uitgebreide bestemmingsplan wonen toe, maar ook B&B en een kleinschalige camping behoren tot de mogelijkheden!

De geografische ligging is ook zeer uniek te noemen. Zo staat de woning n?t buiten het historische centrum van Rottevalle en ligt de woning zeer centraal nabij de A7 (Drachten-Heerenveen-Groningen) en is Drachten op minder dan 10 autominuten afstand gelegen.

De woning is met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond levensloopbestendig ingericht. Ook op de eerste etage zijn nog 3 slaapkamers te vinden, waardoor deze woning zich ideaal leent voor gezinnen.

De M?ntsgroppe - het pad van de monniken - ligt middenin het Nationaal Landschap de Noardlike Fryske W?lden. Het unieke wandelpad (dat ook prima met een fiets begaanbaar is) siert zich met diverse kleinschalige landschappen, houtwallen, grasvelden en met diverse slootjes. Het pad is zowel een verbindingsweg tussen Rottevalle en Harkema als een historische grenslijn tussen verschillende veengebieden. Historisch is dit pad zeker, want het stamt al uit 1540.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Hal/entree met inbouwkast; woonkamer; 1e slaapkamer met een inbouwkast; ruime keuken van ca. 23 m?; ruime bijkeuken met witgoedaansluiting; badkamer met douche en wastafel; toiletruimte.

Eerste etage: Overloop; 3 slaapkamers.

Rondom de woning ligt een ruim perceel dat is ingedeeld met een groot boerenerf (wat veel parkeergelegenheid biedt). Daarnaast is er een ruime garage aanwezig en zijn er twee vrijstaande, houten bergingen aanwezig, met meerdere berg- en opslagruimtes.

Rottevalle
Het dorp Rottevalle is gelegen op een kleine afstand van Drachten en heeft een rijke geschiedenis. Maar niet alleen voor de liefhebbers voor cultuur en historie is Rottevalle een mooie woonplaats.

Ook voor degene die graag iets ondernemen is er wat wils! Op korte afstand van het dorp ligt het prachtige meer 'De Leyen', dat zich ideaal leent om in de zomer een heerlijke verkoelende duik te nemen. Ook is er een strandpaviljoen aanwezig, waar ook ultiem van genoten kan worden (binnen en buiten).

Interesse gekregen in dit project op deze unieke locatie aan de Muntsgroppe 9 te Rottevalle? Plan dan nu een bezichtiging in met ??n van onze makelaars!

Klik hier voor meer informatie over deze woning