15.5 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Tillewei 7a, DrogehamEUR 325.000,-
Straat Tillewei 7a
Postcode 9289 HB Drogeham
 
Oppervlakte m2
Perceel 780 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Compleet levensloopbestendig en royaal vrijstaand wonen in een semi-bungalow met meerdere slaapkamers op de begane grond; dit huis heeft het allemaal! Ook aan een mooie ligging mankeert niet het zeer zeker niet, lekker vrij en centraal gelegen bij de voorzieningen.

Het onderhoud is bij dit pand altijd keurig gedaan, de woning verkeert dan ook in een zeer goede staat. Zo is veel houtwerk onlangs aangepakt en is de cv-ketel in 2020 vervangen.

Begane grond:
Overdekte entree; hal met uitgebreide meterkast; ruime L-vormige doorzonwoonkamer met halfopen keuken en ruime eetkamergelegenheid; bijkeuken witgoedaansluitingen en vaste kast met een jonge cv-combiketel uit 2020 en royale droge kelderruimte; 2 slaapkamers met vaste kasten; toiletruimte met wandcloset en fontein; badkamer met inloopdouche en wastafel.

1e etage:
Bergzolder met 2 ruimtes welken in gebruik zijn als slaapkamer en royale bergruimte. Tevens is er een royaal dakterras gerealiseerd.

Garage:
Ruime garage met extra bergruimte en overkapping.

Drogeham, ook wel ?De Ham? genoemd, is een dorp met een goed voorzieningsniveau. Zo heeft Drogeham o.a. een supermarkt, drogisterij, bank, verfwinkel, cafetaria, pizzeria, bakkerij, pompstation, camping en een agrarische winkel met diervoeding, ijzerwaren en huishoudelijke artikelen. Daarnaast zijn er nog vele andere bedrijven gevestigd in Drogeham.

Het dorp Drogeham is wijd en zijd bekend door de jaarlijkse Gondelvaart op Wielen.

Ook qua sportvoorzieningen heeft Drogeham veel te bieden. Zo is er een voetbalvereniging, tennisvereniging, gymnastiekvereniging en volleybalvereniging.

Tevens is Drogeham centraal gelegen ten opzichte van Groningen, Leeuwarden en Drachten. Ook ligt het gezellige en voorzieningsrijke regiodorp Surhuisterveen op fietsafstand. Surhuisterveen staat bekend om haar gezelligheid en hoge voorzieningenniveau, waaronder 3 basisscholen, een brede middelbare school, 4 supermarkten en meer dan 100 winkels.

Wilt u dit keurige geheel ook eens goed bekijken? Maak dan snel een afspraak met onze makelaars bij de Tillewei 7a te Drogeham!

Klik hier voor meer informatie over deze woning