14.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
De Warren 3, KollumEUR 325.000,-
Straat De Warren 3
Postcode 9291 PH Kollum
 
Oppervlakte m2
Perceel 250 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Nieuwbouw, maar dan zonder alle moeite en wel met alle luxe? Deze ruime, recht omhooggetrokken nieuwbouwwoning heeft het allemaal! Het geheel is in 2020 gebouwd en heeft bijna nul-op-de-meter.

Zo zijn er 6 zonnepanelen aanwezig, welken tezamen in 2021 1.458 KWh opgeleverd hebben. Samen met de warmtepomp, de uitmuntende isolatievoorzieningen en de vloerverwarming zorgt dit voor een energieverbruik van (bijna) EUR0,- euro.

Ruimte heeft de woning ook zeer zeker, zo is de woning recht opgetrokken en is in de vloeroppervlakte bijvoorbeeld de 2e etage niet meegerekend omdat er geen dakraam aanwezig is. Wel is er al een vast trap aanwezig in de woning. De begane grond en de 1e etage zorgen tezamen dus al voor een vloeroppervlakte van maar liefst 106m?!

De 1e en 2e etage zijn door de rechtopgetrokken gevels, nagenoeg identiek aan oppervlakte. Geen schuine kanten dus!

Buiten is ook zeer zeker luxe te noemen, met de fraai aangelegde, diepe en brede zuid-oost gerichte achtertuin en keurige voortuin. Ook is het plaatsen van een garage en/of carport door de ruime oprit en diepe tuin zeer zeker een mogelijkheid. De oprit biedt momenteel plaats voor meerdere auto's op eigen terrein.

Luxe ook daaraan is geen gebrek, de woning lijkt wel uit een VT-wonen magazine gevlogen te zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de prachtige (stalen)deuren, een geweldige keuken en een statige badkamer. Alles is aanwezig bij deze woning.

Begane grond:
Entree/hal met uitgebreide meterkast en kast voorzien van warmtepomp; toiletruimte met wandcloset en fontein; royale en lichte U-vormige woonkamer met halfopen; woonkeuken ruimte met luxe inbouwkeuken in L-vormige opstelling en doorloop naar de achtertuin.

1e etage:
Overloop; 3 royale slaapkamers, welken allemaal geschikt zijn voor een tweepersoonsbed.

2e etage:
Vaste trap naar 2e etage voorzien van zeer veel bergruimte en witgoedaansluitingen.

Kollum is een gezellig dorp met een hoog voorzieningenniveau. Zo beschikt Kollum over 3 supermarkten, meerdere horecagelegenheden, een gezellig centrum met vele winkels en leuke authentieke gebouwen. Tevens is Kollum uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer, heeft Kollum een zwembad, vele sportvoorzieningen, beschikt Kollum over een eigen bibliotheek, zijn er 5 basisscholen en beschikt Kollum over een school voor voortgezet onderwijs.

Al het nieuwe van deze nieuwbouwwoning zelf bewonderen? Dat kan! Onze flexibele makelaars vertellen u graag alles over deze prachtige woning en leiden u dan ook graag rond bij de Warren 3 te 9291PH Kollum.

Klik hier voor meer informatie over deze woning