14.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 176, GrootegastEUR 450.000,-
Straat Hoofdstraat 176
Postcode 9861 AM Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 1280 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Ruim wonen in een statig jaren 30 huis, in het centrum van Grootegast, maar toch met alle vrijheid van een vrij uitzicht. Dit prachtige, royale en vrijstaande woonhuis is overladen met potentie en vele authentieke details. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Ruimte? Het woonhuis zelf heeft maar liefst 135 m? woonoppervlakte, welke gemakkelijk te vergroten is middels het uitbouwen richting de aangebouwde garage en berging. Verder is er aan garages, bergruimte en overige inpandige ruimte maar liefst ca. 115m?. Ook hieraan dus geen tekort!

Klein perceel? Ook dat is zeker niet het geval. Het geheel staat namelijk op een royaal perceel van 1.280m? eigen grond.

Begane grond:
Hal/entree bij zijgevel via statige overkapte voordeur; meterkast; woonkamer met erker en siergashaard; tweepersoonsslaapkamer; badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en ligbad; grote keukenruimte met keukenopstelling; bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling.

1e etage:
Overloop met grote bergkast; 3 ruime slaapkamers met bergruimte en een inpandig balkon.

2e etage:
Vlizotrap naar bergzolder;

Buiten:
Aangebouwde dubbele garage met zeer ruime bergruimte en etage boven de garage; vrijstaande garage; berg- en kastruimte en een tuinhuis. Voor de rest is er een zeer grote oprit met heel veel parkeergelegenheid. Ook is er een ruime tuin aanwezig.

Het geheel is verouderd, maar altijd keurig onderhouden. Zo is het schilderwerk altijd professioneel bijgehouden en zijn de meeste zaken welken vernieuwd dienden te worden, vernieuwd.

Grootegast:
Deze woning ligt, zoals eerder genoemd in de winkelstraat (Hoofdstraat) van Grootegast. Grootegast is een prachtige woonplaats in het Westerkwartier. Grootegast kent alle voorzieningen, die bij deze woning vrijwel allemaal op korte loopafstand gelegen zijn. Zo kent Grootegast zaken als vele winkels, (basis)scholen, horeca, huisartsenpraktijk met apotheek, tandartsen, fysio, het park Notaristuun en sportaccommodaties. Grootegast ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe, waardoor de snelweg (A7) op korte afstand gelegen is. Ook binnendoor is bijvoorbeeld Groningen snel te bereiken, ideaal om eventuele files te omzeilen!

Toe aan een nieuwe uitdaging in een huis met veel cachet, allure en mogelijkheden om alles naar uw eigen wens aan te passen? Maak dan snel een afspraak met een van onze flexibele makelaars. Tot snel bij de Hoofdstraat 176 te 9861AM Grootegast!

Klik hier voor meer informatie over deze woning