7.8 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Eekebuursterweg 50, OldekerkEUR 398.000,-
Straat Eekebuursterweg 50
Postcode 9821 PD Oldekerk
 
Oppervlakte m2
Perceel 26550 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze woonboerderij met vrijstaande schuurruimte en weilanden is gelegen op een perceel van maar liefst 26.550 m2 net buiten de dorpskern van Oldekerk en grenst aan de Kuzemerkooi. Een prachtig ingericht gebied van ca. 10 hectare voor ontspanning, natuur en recreatie.

De fotoserie die u hierbij aantreft is geplaatst om u een indruk te geven van de aanwezige opstallen op het perceel.

UPDATE 18-07-2022: Deze woonboerderij krijgt op korte termijn een volledige woonbestemming!!
Door dit goede nieuws zijn de onderstaande regelingen zijn niet meer van toepassing!

Na aankoop van het perceel dient u bij de Gemeente Westerkwartier een (nieuw)bouwplan in te dienen en een woonbestemming aan te vragen. In het huidige bestemmingsplan heeft het een woonbestemming maar met de beperking dat het een bijgebouw is. U kunt binnen de geldende bestemming het gebouw dus alleen gebruiken als bijgebouw met een mogelijkheid tot wonen (exploitatie).

Deze prachtige locatie is uitermate geschikt voor het hebben van ruimte vragende hobby's en biedt u de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren.

Oldekerk en het aangelegen dorp Niekerk bieden u goede voorzieningen, met onder andere een supermarkt, basisscholen, voortgezet onderwijs, een slagerij, bloemenwinkel, een caf? met snackbar, sportverenigingen, het sportcomplex Eekeburen met een overdekt zwembad en een sporthal, een rijk verenigingsleven en goed openbaar vervoer. Daarnaast heeft het een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A7.

Kortom; een heerlijke plek om te wonen in een landelijke setting met alle voorzieningen bij de hand. Is uw interesse voor deze locatie gewekt? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning