18.3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Buurtlaan 1, JistrumEUR 345.000,-
Straat Buurtlaan 1
Postcode 9258 CK Jistrum
 
Oppervlakte m2
Perceel 500 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op en top wonen in het Friese Woudenlandschap, dan bent u hier in Jistrum aan het juiste adres! Aan de Buurtlaan 1 staat deze ruime vrijstaande woning 3 slaapkamers, een uitbouw en een aangebouwde stenen garage op een royaal perceel van maar liefst 500 m2.

De woning is gebouwd in 1950 en is altijd keurig onderhouden. In 2000 is de woning uitgebouwd waardoor er veel functionele leefruimte bij is gekomen! De afgelopen jaren is de woning ge?pdatet met een ge?soleerde betonvloer en spouwmuurisolatie en dakisolatie (niet allen meegenomen in het energielabel). In 2021 is er een splinternieuwe keuken geplaatst met alles er op en er aan: inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De badkamer is daarnaast in 2018 volledig vernieuwd. De woning beschikt ook over 10 zonnepanelen op het dak welke in 2021 geplaatst zijn.

Verwarming geschied middels een eigen Bosch CV-ketel uit 2013, gecombineerd met een CV-houtkachel. De warmte van het houtvuur verwarmt dus niet alleen het vertrek waar de kachel staat maar ook de warmtewisselaar die het water wat er doorheen loopt verwarmt. Het water kan gebruikt worden om de rest van de woning te verwarmen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree via de voordeur; hal met meterkast; toiletruimte met hangtoilet; hal met trapopgang; royale badkamer met wasmeubel voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche; woonkamer van 29 m2 met CV-houtkachel; uitgebouwde eetkeuken met openslaande deuren naar het terras; nieuwe keuken in L-opstelling; bijkeuken met witgoedaansluiting en CV-opstelling.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden waarvan de grootste 16,4 m2 groot is. Alle slaapkamers zijn te bereiken via de overloop.

Buitenom:
Behoefte aan een ruime garage als hobbyruimte of voor het overdekt parkeren van de auto? Aangrenzend aan het huis is de stenen garage van 46,7 m2 met betonnen vloer en elektrisch bedienbare sectionaaldeur gebouwd. De woning is aan de achterzijde vanaf de Buurtlaan met de auto te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van de auto op eigen terrein. Aan deze kant zit ook de voordeur. De voorzijde van de woning kijkt uit op een groenplantsoen aan de Fjildwei. De voortuin is prachtig groen begroeid en aan de zijkant van de woning is terrasruimte gerealiseerd voor de openslaande deuren die vanuit de keuken toegang bieden tot de tuin. Heerlijk beschut wonen hier!

Jistrum
Het dorp Jistrum is gelegen in het typische Friese woudenlandschap ten noordoosten van het Burgumermeer. De winkelvoorzieningen zijn volop te vinden in de nabijgelegen dorpen Burgum en Kootstertille. Voor basisonderwijs en opvang van de allerkleinsten kan men in het eigen dorp terecht.

Bent u ook enthouasiast geworden over deze verrassend ruime woning in Jistrum? Kom dan met eigen ogen kijken! Onze makelaars laten het geheel u graag van binnen en van buiten zien!

Klik hier voor meer informatie over deze woning