16.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Optwizel 83, TwijzelEUR 125.000,-
Straat Optwizel 83
Postcode 9286 EC Twijzel
 
Oppervlakte m2
Perceel 398 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Vrijstaand wonen met veel bergruimte, garageruimte en de mogelijkheid om alles naar eigen hand te zetten. Dit plekje biedt veel perspectief om alles naar uw wens te vervullen!

Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 398m? grond en betreft een opknapwoning.

Begane grond:
Zijentree naar hal; doorloop naar 2e hal; keukenruimte met keukenopstelling en vaste kast; werkkamer/slaapkamer/hobbyruimte; woonkamer met vastekastenwand en gashaard; hal met trapopgang en bergruimte.
Via de zijentree komt u tevens bij de ruime bergingen/garages.

1e etage:
Overloop met bergruimte achter de knieschotten en een slaapkamer met extra berging achter de knieschotten.

2e etage:
Bergzolder

Buiten:
Oprit en rondom tuinruimte met voldoende mogelijkheid om meerdere terrassen te realiseren.

De woning wordt geleverd zoals getoond op de foto's en tijdens de bezichtigingen, inclusief alle lusten, lasten, gebreken en beperkingen. De woning wordt dus 'as is, where is' geaccepteerd door de koper.

Twijzel is goed bereikbaar en dichtbij alle voorzieningen van o.a. Buitenpost, De Westereen, Leeuwarden en Groningen. Twijzel heeft zelf ook eigen voorzieningen, zo zijn er diverse sportverenigingen, horeca en een tankstation met een grote luxe shop.

Buitenpost is gelegen op zeer korte afstand (ca. 2 kilometer), vanwaar u ook met de trein naar Leeuwarden en Groningen kunt reizen. Buitenpost is de hoofdplaats van de gemeente Achtkarspelen en heeft vele voorzieningen zoals winkels, scholen (o.a. voortgezet onderwijs en MBO) en het gemeentehuis.

Toe aan een uitdaging om een huis compleet naar eigen wens te realiseren? Bel dan snel voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Onze flexibele makelaars zien u graag bij de Optwizel 83 te Twijzel.

Klik hier voor meer informatie over deze woning