Logo
Zoeken
Zoeken
7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Langeweg 25, GrootegastEUR 285.000,-
Straat Langeweg 25
Postcode 9861 GA Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 745 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze vrijstaande woning genaamd ?De Hulst? is een solide woning met een ruime vrijstaande garage en bergingen en heeft een royaal perceel van maar liefst 745m?. Het heeft ook een fraaie ligging aan de doorgaande weg en door de grote voortuin en diepe achtertuin is uw privacy gewaarborgd. Bovendien gelegen op korte afstand van de uitgebreide voorzieningen die Grootegast te bieden heeft.

De woning is traditioneel gebouwd in 1958. Het dak is ca. 10 jaar geleden vernieuwd en het is deels voorzien van dubbele beglazing. Het geheel wordt verwarmd door een nieuwe HR combiketel van Nefit uit 2021.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast en trapopgang, de lichte woonkamer van ca. 22m? met open keuken met kelder, een slaapkamer, de bijkeuken met toilet, witgoedaansluitingen en achteringang.

Eerste verdieping:
Overloop met bergruimte en aansluitend slaapkamers met inbouwkasten en de badkamer met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Bergzolder te bereiken met een losse trap.

De grote voortuin is ingericht met fraaie beplantingen en een gazon.

Achter de woning ligt de mooi omsloten en onderhoudsvriendelijke diepe tuin met terras met bergingen. Een heerlijke plek om van uw rust en privacy te genieten.

Achter het woonhuis staat ook de grote garage van ca. 26m? met daarvoor de ruime oprit die meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein biedt.

Grootegast is een geliefde woonplaats met een uitgebreid voorzieningsniveau midden in het Westerkwartier. Voorzieningen als winkels, (basis)scholen, huisartsenpraktijk met apotheek, het park Notaristuun, sportaccommodaties, een zwembad en goed openbaar vervoer liggen binnen handbereik. Grootegast ligt centraal tussen Groningen en Drachten. Met de A7 in de buurt zijn deze plaatsen snel te bereiken.

Een spoedige aanvaarding behoort ook nog eens tot de mogelijkheden. Maak dus snel een afspraak voor een bezichtiging! Wij heten u alvast van harte welkom aan de Langeweg 25 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning