Logo
Zoeken
Zoeken
6.7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Pauloane 47a, HarkemaEUR 324.500,-
Straat Pauloane 47a
Postcode 9281 RZ Harkema
 
Oppervlakte m2
Perceel 480 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Energiezuinig, een groot perceel van 480m?, ??n van de mooiste straten van Harkema, een zonnige zuidwest achtertuin, een open ligging, een ge?soleerde garage ?n een uitermate goed onderhouden woning zijn slechts enkele kenmerken van deze 2^1 kapwoning. Nieuwsgierig geworden naar de rest?

Deze keurig onderhouden woning is voorzien van een aangebouwde, ge?soleerde garage van maar liefst bijna 30m?, een royale overkapping bij de achterom, een idyllische tuinberging met schuifpui en zitplek.

Ook aan de energiezuinigheid is gedacht. Zo zijn er, naast dat de volledige woning ge?soleerd is, in 2021 nieuwe hoogrendement zonnepanelen geplaatst en is de woning geheel voorzien van dubbele beglazing met deels HR(++) beglazing.

Begane grond:
Hal/entree met vernieuwde meterkast; toiletruimte met wandcloset en fontein; Lichte L-vormige woonkamer; woonkeuken met keurige inbouwkeukenopstelling; bijkeuken met witgoedaansluitingen, werkbladopstelling, cv-installatie en doorloop naar de aangebouwde garage; aangebouwde, extra lange en brede garage met o.a. een loopdeur aan de voorzijde, elektrische garagedeur, loopdeur naar de achtertuin en wastafel met warm- en koudwateraansluiting.

1e etage:
Overloop; 3 royale slaapkamer waarvan 1 slaapkamer voorzien is van grote vaste kastenwand; badkamer met ligbad, douche, wandcloset en wastafel.

2e etage:
Bereikbaar via vaste trap: overloop; slaapkamer.

3e etage:
Zolderberging.

Buiten:
De achtertuin is gericht op het zeer zonnige zuidwesten. De tuin is zo ingericht dat er optimale privacy aanwezig is en is daarom voorzien van leilindes, een grote elektrische zonneoverkapping aan de achtergevel en een prachtige zitruimte in de tuinberging met schuifpui, bergruimte en zitruimte. Tevens is de oprit extra vergroot door het extra perceel aan de voorzijde. Elk moment van de dag kunt u dus heerlijk genieten van het mooie, maar ook van het minder mooie weer.

Harkema heeft bijna alle voorzieningen die u kunt wensen. Zo zijn er onder andere basisscholen, winkelaanbod en sportaccommodaties op zeer korte afstand gelegen. Ook voor de huisarts, apotheek, kinderopvang, muziekverenigingen kunt u in Harkema terecht. Tevens ligt het zeer complete en gezellige regiocentrum van Surhuisterveen op enkele minuten afstand. In Surhuisterveen zijn tevens voortgezetonderwijsscholen te vinden, alsmede een zeer uitgebreid winkelaanbod met supermarkten. Ook voor bijna alle andere bedrijvigheid kunt u in Harkema of Surhuisterveen terecht.

Wilt u meer weten over deze keurige en energiezuinige 2^1 kapwoning aan de Pauloane 47A te Harkema? Onze flexibele makelaars zijn u graag van dienst!

Klik hier voor meer informatie over deze woning