Logo
Zoeken
Zoeken
3.4 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Walstroweg 60, Haren gnEUR 139.500,-
Straat Walstroweg 60
Postcode 9753 AM Haren gn
 
Oppervlakte m2
Perceel 746 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Dit lichte tweekamerappartement met zonnig balkon op het zuidwesten en een afgesloten berging op de begane grond is gelegen in de woonwijk Oosterhaar in een rustige woonomgeving met een ideale ligging, nabij onder andere het NS-station en het gezellige centrum van Haren (welke op loopafstand gelegen is), een uitgebreid winkelcentrum en het centrum van Haren. Het ruime parkeerterrein biedt voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De woning is gelegen op de tweede etage en is gezegend met heerlijk vrij uitzicht. Zowel in de ochtend als in de middag is er volop zon te vinden in dit lichte appartement. Het balkon is dus gelegen op de optimale zonligging, met wederom vrij uitzicht over een groenplantsoen.

Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijke entree, een trappenhuis en een galerij.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. Het geheel wordt een gemeenschappelijke verwarming verwarmd. Het appartementencomplex heeft een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van EUR 203,--. (incl. stookkosten)

De indeling is als volgt:
Entree, tochtportaal met meterkast en inbouwkast, hal, een lichte woonkamer van ca. 26m? met toegang naar het balkon op het zuidwesten, open keuken met een nette keukenopstelling, badkamer met douche, toilet, vaste wastafel en een witgoedaansluiting, slaapkamer.

De berging op de begane grond is voorzien van elektra en licht. Deze grote openbare parkeergelegenheid biedt u voldoende plaats om de auto te parkeren en meerdere fietsen te stallen.

Kortom; een heerlijke plek om te wonen met vrij uitzicht aan de achterzijde en gelegen op korte afstand van tal van voorzieningen. Nieuwsgierig naar de Walstroweg 60 in Haren? Onze flexibele makelaars leiden u graag rond in dit zeer complete geheel.

Klik hier voor meer informatie over deze woning