Account
Logo
Zoeken
Zoeken
16.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Abel Tasmanweg 58, LutjegastEUR 199.000,-
Straat Abel Tasmanweg 58
Postcode 9866 AD Lutjegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 350 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op zoek naar een vrijstaande uitgebouwde woning met vrijstaande garage in Lutjegast? Dan heeft u deze wellicht gevonden aan de Abel Tasmanweg 58 in Lutjegast, dichtbij het voorzieningenrijke Grootegast. Op de gunstig ingedeelde hoekkavel van maar liefst 350 m2 heeft u voldoende ruimte voor wonen, ontspanning en het parkeren van de auto op eigen erf.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1930 en is hier en daar toe aan enige modernisering. De handige klusser draait zijn hand hier zeker niet voor om en tovert dit pareltje binnen no time om tot een prachtig eigentijds woonhuis! De mogelijkheid bestaat om volledig op de begane grond te wonen door de aanwezigheid van een royale slaapkamer en badkamer beneden. Gedeeltelijk zijn de wanden en vloer beneden voorzien van isolatie.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Entree via de voordeur, binnenkomst in de lange hal/gang (met meterkast) door het midden van de woning; aan de rechterhand is de eerste deur de toegang tot de woonkamer welke voorzien is van een gashaard en uitzicht over het straatbeeld; door de 2e (schuif)deur aan de rechterzijde komt u in de keuken met gaskookplaat, afzuigkap en witgoedopstelplaats; via de eerste deur aan de linkerzijde van de gang komt u in de ruime slaapkamer met inbouwkasten (vroeger bedstedes) en de 2e deur links brengt u naar de 2e (slaap)kamer beneden welke momenteel is ingericht als eetkamer; aan het einde van de gang is de toegangsdeur tot de bijkeuken met (huur)geiser, achterdeur en toegang tot de toiletruimte; badkamer met (inloop)douche en wastafel;

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de gang komt u op de overloop van de eerste verdieping uit met aan de ene zijde een slaapkamer met dakkapel en aan de andere zijde bergruimte.

Buitenom:
Aan het einde van de oprit rechts van de woning staat den vrijstaande houten garage met openslaande deuren. Uw auto overdekt parkeren kan dus zeker, maar ook als hobby of klusruimte is deze schuur zeer geschikt. In de op zuid gelegen achtertuin is aangelegd met beplanting en bestrating en beschikt over een overdekt zithoekje bij de achterdeur. Verder is er een vrijstaande houten berging.

Het dorp Lutjegast
Lutjegast is een dorp in de Gemeente Westerkwartier (provincie Groningen). Lutjegast is de geboorteplaats van de beroemde zeevaarder Abel Tasman waarnaar ook de straatnaam naar verwijst en een museum voor is ingericht in het dorp. Verder zijn er enkele voorzieningen zoals een basisschool en een pizzeria in het dorp, maar voor een uitgebreid winkelaanbod bent u in Grootegast (op ca. 1 kilometer afstand) aan het juiste adres. Zo kent Grootegast een goed openbaar vervoer en voorzieningen zoals winkels, horeca, huisartsenpraktijk met apotheek, tandartsen, fysio, het park Notaristuun en sportaccommodaties. Lutjegast ligt op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe, waardoor de snelweg (A7) op korte afstand gelegen is. Ook binnendoor is bijvoorbeeld Groningen snel te bereiken, ideaal om eventuele files te omzeilen!

Gaat u mee op ontdekkingsreis door deze vrijstaande woning aan de Abel Tasmanstraat 58? Onze makelaars leiden u graag rond! Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Klik hier voor meer informatie over deze woning