9.7 °C
BEDIENINGSMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Bedieningsmedewerker

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Ben jij tijdens de meivakantie en/of de zomervakantie beschikbaar? Bezorg jij je gasten graag een fijn avondje dineren met een goede sfeer op Vlieland? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Lees hieronder wat je gaat doen als bedieningsmedewerker!

Wat ga je doen?

Als bedieningsmedewerker ziet geen werkdag er hetzelfde uit, maar in grote lijnen zal jouw dag er als volgt uit zien: eerst ontvang jij vol enthousiasme je gasten en begeleid ze naar hun tafel. Vervolgens geef je de gasten advies, neem je de bestellingen op en serveer je de bestelde dranken en gerechten. Ondertussen help je snel even een collega die een hand te kort komt of help je een gast die een vraag heeft.

Jij bent representatief en sociaal en je vindt het leuk om even een praatje met een van de gasten te maken en ze een fijne avond te bezorgen. Verder help je met het afruimen van de tafels, help je bij het schoonmaken van de tafels of het bestek en dek je de tafel weer opnieuw op voor de volgende ronde. Zeker zo rond de vakanties is er veel drukte en gezelligheid in de restaurants, daarom zien wij graag dat je in het paasweekend en in de meivakantie beschikbaar bent. Daarnaast is het wenselijk dat je enige ervaring in de horeca hebt (zoals het lopen met dienblad en/of lopen met meerdere borden).

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar in het paasweekend, de meivakantie en/of de zomervakantie;
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de horeca;
  • Je bent stressbestendig, representatief en sociaal;
  • Je werkt klant- en servicegericht.

Wat bieden wij jou?

  • De kosten van je boottickets worden vergoed zodra jij op het eiland aan komt;
  • Er is een appartement voor je beschikbaar waar je samen met één of meerdere collega's verblijft;
  • Een gedreven team met leuke collega's;
  • Je maaltijden kunnen worden verzorgd door het bedrijf.

Waar kom jij te werken?
Je werkzaamheden zullen plaatsvinden op het Waddeneiland Vlieland. Het werk vindt plaats in de meivakantie en eventueel de zomervakantie, dus in de periode van 23 april tot en met 8 mei en 9 juli tot en met 4 september. Je kan verblijven in één van de personeelshuizen met een aantal collega's. Ook kunnen de maaltijden voor je worden geregeld. Dit is beide echter wel tegen een kleine vergoeding. Lijkt het jou leuk om dit bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin te doen? Hier zijn zeker ook mogelijkheden voor!

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de bedieningsmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de gele knop! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-05-22 - Friesland

Schoonheidsspecialist

24-05-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

20-05-22 - Drachten

Junior Controller

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

16-05-22 - Leek

Productspecialist

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-04-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker bouw

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

29-03-22 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

29-03-22 - Buitenpost

Proces Operator

22-03-22 - Paesens

Service monteur

17-03-22 - Beetsterzwaag

Medewerker bediening

09-03-22 - Drachten

Chauffeur/Glasbezorger

09-03-22 - Drachten

(Leerling)Glaszetters

09-03-22 - Drachten

Inmeter/Werkvoorbereider

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.