16.2 °C
WEEGBRUGBEDIENDE

Organisatie:

Functie:

Weegbrugbediende

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

's Ochtends om 07:30 uur start jij bij de afvalverwerkingsplaats in Drachten. Vol frisse moed zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en de vrachtwagenchauffeurs zich welkom voelen.

Wat ga je doen?
Om 7:30 uur start jouw dag, jij zorgt ervoor dat alle binnenkomende vrachtwagens worden gewogen, worden geregistreerd en de juiste documentatie bij zich hebben. Daarnaast zorg jij ervoor dat de vrachtwagens weten waar ze de lading kunnen lossen. Wanneer de vrachtwagen heeft gelost zorg jij ervoor dat hij zich opnieuw weegt zodat je precies weet hoeveel er binnenkomt en uitgaat. Dit alles verwerk jij in de digitale systemen zodat het goed gefactureerd kan worden. Ook beantwoord je binnenkomende mail- en telefoonverkeer. Op deze locatie in Drachten wordt diverse afvalstoffen verwerkt.

Jij bent een sociaal persoon, je ziet vaak dezelfde chauffeurs en vindt het leuk om een praatje te maken of een bakje koffie met hen te drinken wanneer hier tijd voor is.

Jouw werkdagen zijn van 07:30-17:00 uur.

Wat krijg jij?

  • Salaris conform de cao-beroepsgoederenvervoer;
  • Vakantiegeld;
  • Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding;
  • Je loon wekelijks uitbetaald op woensdag;
  • Leuk vakantiebaan!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt enige administratieve kennis of bent gewend om met computers te werken;
  • Je bent week 28 t/m week 35 fulltime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Drachten;
  • Je bent sociaal;
  • Je houdt goed overzicht en bent zelfstandig.

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever is afvalinzamelaar en gespecialiseerd in het ophalen, transporteren en verwerken van diverse soorten bedrijfsafval. Onze opdrachtgever denkt in kansen. Is continu op zoek naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen zij energie uit afval en geven we grondstoffen een nieuwe toekomst via hergebruik.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt maar ben je toch op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-05-22 - Friesland

Schoonheidsspecialist

24-05-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

20-05-22 - Drachten

Junior Controller

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

16-05-22 - Leek

Productspecialist

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-04-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker bouw

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

29-03-22 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

29-03-22 - Buitenpost

Proces Operator

22-03-22 - Paesens

Service monteur

17-03-22 - Beetsterzwaag

Medewerker bediening

09-03-22 - Drachten

Chauffeur/Glasbezorger

09-03-22 - Drachten

(Leerling)Glaszetters

09-03-22 - Drachten

Inmeter/Werkvoorbereider

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.