17.2 °C
KOZIJNENMONTEUR

Organisatie:

Functie:

Kozijnenmonteur

Plaats:

Kootstertille

Omschrijving:

De vraag naar kozijnen van kunststof blijft maar groeien. Niet zo gek, want naast dat dit soort kozijnen onderhoudsarm, inbraakveilig en isolerend zijn, bestaan ze ook nog eens in ontzettend veel verschillende stijlen! Als kozijnenmonteur ga je samen met een collega aan de slag met uiteenlopende montagewerkzaamheden. Echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als kozijnenmonteur ga je samen met een ervaren collega op pad om onder andere kunststof kozijnen te monteren. De ene dag voeren jullie deze montagewerkzaamheden uit bij een nieuwbouwwoningen, de andere dag juist bij een renovatiewoning. Hierdoor zit er veel afwisseling in je werkdagen en werkzaamheden. Elk project vraagt immers om zijn eigen aanpak!

Je gaat je onder meer bezighouden met het verwijderen van oude kozijnen en het plaatsen van stelkozijnen, die je perfect leert plaatsen en vervolgens vastzet met slagpluggen. Je helpt met goed afdichten, het plaatsen van de nieuwe kozijnen en het stelwerk. Zo zorg je samen met je collega voor een prachtig geplaatst kozijn en weer een zeer tevreden klant! Word jij hier wel heel enthousiast van maar heb je hier nog geen ervaring in? Onze opdrachtgever staat ook open voor een leerling kozijnenmonteur!

Wat krijg je?

  • Een unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot ervaren monteur;
  • Een uitdagende fulltime functie;
  • Een gezellig en gemotiveerd team met ervaren vakmensen;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent bouwkundig ingesteld;
  • Je bent technisch, sociaal en klantvriendelijk;
  • Je bent gemotiveerd en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je aan het werk gaat heeft veel ervaring in de wereld van kunststof kozijnen. Door hun jarenlange ervaring weten zij alles van de mogelijkheden en ontwikkelingen in dit werkveld.  Gespecialiseerd in het leveren, monteren, onderhoud en service van kunststof- en aluminium kozijnen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als kozijnenmonteur? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-05-22 - Friesland

Schoonheidsspecialist

24-05-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

20-05-22 - Drachten

Junior Controller

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

16-05-22 - Leek

Productspecialist

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-04-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker bouw

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

29-03-22 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

29-03-22 - Buitenpost

Proces Operator

22-03-22 - Paesens

Service monteur

17-03-22 - Beetsterzwaag

Medewerker bediening

09-03-22 - Drachten

Chauffeur/Glasbezorger

09-03-22 - Drachten

(Leerling)Glaszetters

09-03-22 - Drachten

Inmeter/Werkvoorbereider

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.