16.3 °C
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Organisatie:

Functie:

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij die commerciële topper die graag contact heeft met (potentiële) klanten? Geef je graag goed advies en weet je dit om te zetten in orders? En ben je op zoek naar een baan met de nodige afwisseling? Dan is deze functie van commercieel medewerker binnendienst echt iets voor jou. Benieuwd wat je precies gaat doen? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Vanaf de aanvraag van een offerte tot de verwerking van de order, coördineer jij het proces. Wanneer een sales collega een offerte-aanvraag binnenkrijgt, speel jij meteen een belangrijke rol. Je verzamelt intern en extern alle informatie voor het maken van een calculatie en vertaalt dit in een heldere offerte, waarin de benodigde technische componenten zijn opgenomen. Daarbij verzorg je de benodigde documentatie en verwerk je binnengekomen orders. Hiervoor heb je zowel contact met klanten als met leveranciers. De laatste ontwikkelingen in de IT-branche maak je je snel eigen en je brengt structuur en efficiency aan in jouw werkzaamheden. Daarbij is er een goede balans tussen de kwaliteit van jouw werk en de snelheid waarmee je jouw werk uitvoert. Je bent zorgvuldig, ambitieus en klantgericht.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
  • Salaris passend bij jouw functie en ervaring;
  • Een grote diversiteit aan werkzaamheden;
  • Een gezellig en gedreven team;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding en bent administratief goed onderlegd;
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift;
  • Je voelt je thuis in een klantgerichte, functionele, technische en soms ook hectische omgeving waarin je snel schakelt;

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken is voor bedrijven vaak dé contactpersoon op het gebied van ICT. Zij helpen met installeren en gebruik, daarnaast lossen ze storingen op en beheren ze de infrastructuur en applicaties. Jij komt te werken op de afdeling die ingeschakeld wordt op het moment dat een offerte een opdracht wordt. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van inzicht en overzicht bij de projecten tot het moment van facturering. Daarnaast biedt het ondersteuning bij sales activiteiten met hun specifieke kennis en voert complexe administratieve werkzaamheden uit om een offerte naar een succesvolle opdracht om te zetten.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-05-22 - Friesland

Schoonheidsspecialist

24-05-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

20-05-22 - Drachten

Junior Controller

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

16-05-22 - Leek

Productspecialist

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-04-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker bouw

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

29-03-22 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

29-03-22 - Buitenpost

Proces Operator

22-03-22 - Paesens

Service monteur

17-03-22 - Beetsterzwaag

Medewerker bediening

09-03-22 - Drachten

Chauffeur/Glasbezorger

09-03-22 - Drachten

(Leerling)Glaszetters

09-03-22 - Drachten

Inmeter/Werkvoorbereider

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.