15.9 °C
PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Pedagogisch medewerker

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Wil jij graag aan de slag in de kinderopvang? Verzin je leuke activiteiten en kun je kinderen op individueel niveau inspireren en sturing geven? En lijkt het je leuk om met verschillende leeftijden te werken? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor een kinderopvang in de omgeving van Gerkesklooster zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker op oproepbasis.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang kun je worden ingezet op verschillende groepen, zoals de baby's, dreumesen, peuters en de buitenschoolse opvang. Je begeleidt en verzorgt deze (jonge) kinderen en zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Daarnaast stel je een ontwikkelingsgericht en gevarieerd activiteitenaanbod op, waar je met de kinderen mee aan de slag kunt. Ook onderhoud je contact met de ouders en adviseer je bij hulpvragen van kinderen en/of ouders gericht op gedrag of opvoeding.

In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken. Daarnaast is een groot verantwoordelijkheidsgevoel belangrijk en wordt het nemen van initiatief zeer op prijs gesteld. Deze vacature betreft een functie op oproepbasis.

Wat krijg je?

  • Een baan op oproepbasis met kans op vastigheid;
  • Salaris conform de CAO Kinderopvang;
  • Een grote mate van zelfstandigheid;
  • Een fijne werkplek;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond op minimaal MBO-3 niveau;
  • Je bent pedagogisch goed onderlegd en hebt een duidelijke kijk op VVE;
  • Je hebt goede kennis van de ontwikkelingsfases van kinderen van 0-13 jaar.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een kleinschalige kinderopvang in de omgeving van Gerkesklooster. Bij de opvang wordt plek geboden aan kinderen van 0 t/m 13 jaar. Er zijn verschillende groepen voor baby's, dreumesen, peuters, kleuters en de buitenschoolse opvang.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

04-07-22 - Drachten

Administratief medewerker

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.