18.2 °C
TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Technisch Administratief Medewerker

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Ben jij opzoek naar een veelzijdige administratieve functie en heb je affiniteit met techniek? Voor onze opdrachtgever uit de omgeving van Drachten zoeken we iemand die communicatief vaardig is en het overzicht goed weet te bewaken. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Als technisch administratief medewerker zorg je voor de juiste verwerking van gegevens in de daarvoor bestemde systemen. Je bewaakt de planning en levert een belangrijke bijdrage in het technische administratieve proces. Je bent de onmisbare schakel tussen de klant, de opdrachtgever en de binnendienst.  

Voor de opdrachtgevers ben jij het eerste aanspreekpunt in de verschillende projecten. Jouw taak is om te controleren of alle benodigde informatie en specificaties binnen zijn en aan de opdracht voldoen. Je spart samen met de klant over de aanvraag en zorgt dat deze ingepland wordt bij de ploegen. Als de opdracht goed in kaart is gebracht en de benodigde voorbereidingen zijn getroffen, draag jij jouw werk over aan de werkvoorbereider.

Jouw werk vraagt om aandacht en precisie. Je schakelt met de klanten, gemeentes, opdrachtgevers en collega's. Kortom, een hectische rol waarin je veel verschillende werkzaamheden uitvoert.

Wat krijg je?

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek;
 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
 • Ruimte voor ontwikkeling door middel van training on-the-job en praktijkopleidingen;
 • Je wordt onderdeel van een gezellig en informeel team;
 • Volop doorgroeimogelijkheden in een fijne werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO+ werk en denkniveau (of HBO-Starter);
 • Je bent ambitieus en wilt graag door blijven groeien in de organisatie;
 • Je hebt affiniteit met techniek en bent communicatief vaardig;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en maakt het werk snel eigen;
 • Je hebt humor en een goede dosis energie.

Waar kom je te werken?

Als technisch administratief medewerker bij onze opdrachtgever ga je aan de slag binnen het team 'klein verbruik'. Dit is een hardwerkend en betrokken team, bestaande uit een projectleider, uitvoerder, planner, werkvoorbereider en een technisch administratief medewerker. Onze opdrachtgever staat voor een open en informele organisatie en stimuleert verantwoordelijkheid, ondernemerschap en ontwikkeling. Dit doen zij onder andere door middel van interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen. Ze vinden het belangrijk dat je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe je deze het beste kunt inzetten.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij jezelf binnen deze functie? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.