18.9 °C
BORSTELMACHINIST

Organisatie:

Functie:

Borstelmachinist

Plaats:

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan waarbij je op veel verschillende locaties komt? Is een kantoorbaan niets voor jou en heb je ervaring met machines? Ga dan aan de slag als borstelmachinist m/v! Samen met een gemotiveerd team ben jij in de regio Noordoost Friesland aan het werk. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als borstelmachinist m/v ga je voornamelijk alleen op pad. Veelal ben je aan het werk in opdracht van de gemeenten Dantumadeel & Noard East Fryslân om terreinen schoon te maken. Je gaat je richten op het verwijderen van onkruid, vuil of zwerfvuil op diverse ondergronden. Hiervoor maak je gebruik van de onkruidborstelmachines. Dit zijn moderne werktuigdragers voorzien van een sterke hydraulische borstelarm waarmee hardnekkig onkruid los wordt gemaakt.

Het doel van regelmatig vegen is om bestaande onkruidvegetatie te verwijderen en verwijderd te houden. Ook wordt de voedingsbodem voor kiemkrachtig onkruidzaad verwijderd waardoor het onkruidzaad minder kans heeft te ontkiemen. Bijkomend voordeel is dat ook zwerfvuil, grond, onkruidzaad en bladresten worden meegenomen. Door het vegen en borstelen is in één arbeidsgang het terrein weer schoon en onkruidvrij!

Wat krijg je?

  • Een leuke baan voor langere tijd;
  • Een klein maar hardwerkend team;
  • Een fulltime aanstelling;
  • Salaris gebaseerd op leeftijd en werkervaring;
  • Elke week op woensdag jouw salaris uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op korte termijn en voor langere tijd beschikbaar;
  • Je hebt geen 7.00 tot 16.00 mentaliteit;
  • Je bent in het bezit van een T, B (en E) rijbewijs;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met machines en bent topografisch aangelegd;

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een bedrijf dat zich richt op het verwijderen van onkruid, vuil of zwerfvuil op diverse ondergronden. Dit bedrijf is enorm aan het groeien en zoekt daarom jou als versterking voor hun gemotiveerde en hardwerkende team.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij proactief en graag buiten? En ben jij op korte termijn (fulltime) beschikbaar? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.  

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

06-08-22 - Kollum

Wij groeien en zoeken jou

05-08-22 - Kollum

Productieleider

20-07-22 - Leeuwarden

Servicemonteur

20-07-22 -

Borstelmachinist

07-07-22 - Oosterwolde

Productiemedewerker

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.