Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.3 °C
SCHOORSTEENVEGER

Organisatie:

Functie:

Schoorsteenveger

Plaats:

Damwald

Omschrijving:

Ben jij die handige harry die wij zoeken? En ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je jezelf kan ontwikkelen? Dan kan jij aan de slag/leren als schoorsteenveger! Lees hieronder snel verder hoe het is om te werken als schoorsteenveger.

Wat ga je doen?

Als je aan de slag gaat als fulltime professioneel schoorsteenveger, kom je bij een bedrijf te werken dat actief is in Friesland, Groningen en Drenthe. Hierbij maak je de schoorstenen van hout-, gas- en/of pelletkachels schoon. Daarnaast reinig je ook (mechanische-)ventilatie, WTW Units en plaats je bijvoorbeeld vogelwering om brand te voorkomen. Gelukkig hoef je niet zoals sinterklaas of de kerstman letterlijk door de schoorsteen heen te kruipen, je maakt namelijk gebruik van high-tech gereedschap om alle soorten rookkanalen schoon te vegen. Niet alleen informeer je de klant over de werkzaamheden die je verricht hebt, je informeert de klant ook over de gevolgen van eventuele problemen die hij tegen komt en daarbij de passende oplossingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuw rookkanaal.

Heb je nog geen ervaring maar wil je wel graag aan de slag als schoorsteenveger, dan is dat geen probleem. Je gaat namelijk eerst samen op pad met een ervaren schoorsteenveger om alle kneepjes van het vak te leren. Uiteindelijk ga je zelfstandig aan de slag en is het dus belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs (B). Ook niet onbelangrijk is dat je geen last hebt van hoogtevrees, als schoorsteenveger werk je namelijk vaak op grote hoogte.

Wat krijg je?

  • Een leuke baan voor 32 tot 40 uur (in overleg);
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid;
  • Een marktconform salaris;
  • Een gemotiveerd en ervaren team met leuke collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je weet van aanpakken en niet onbelangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent goed in het oplossen van problemen en toont initiatief;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een jong familiebedrijf. Een allround servicebedrijf voor het vegen van uw schoorsteen, camera inspectie van uw schoorsteen, ongediertebestrijding, installatie van kachels en rookkanalen en het reinigen van WTW-units en mechanische ventilatiesystemen. Het bedrijf staat voor het leveren van deskundig werk en een perfecte service.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de schoorsteenveger die we zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.