Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.6 °C
LEERLING OPERATOR

Organisatie:

Functie:

Leerling operator

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Hoeveel pasjes heb jij momenteel in je portemonnee zitten? Grote kans dat een deel hiervan bij onze opdrachtgever gemaakt zijn. Dit bedrijf is namelijk marktleider in het produceren van plastic cards voor zeer uiteenlopende toepassingen. Als leerling operator bedien je hier verschillende machines en ben je een belangrijke schakel in het productieproces. Lijkt het je leuk om deze rol te vervullen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als leerling operator ga je aan de slag bij de productieafdeling van onze opdrachtgever. Hier bedien je zelfstandig een van de diverse machines waarmee verschillende handelingen binnen het productieproces uitgevoerd worden. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een machine die kaarten op daarvoor bestemde dragers plaatst, producten netjes verpakt in een sealbag of die machinaal brieven in enveloppen plaatst. Er wordt naar gestreefd dat je bij meerdere machines inzetbaar bent. Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines, het uitvoeren van de productie en het onderhouden van verschillende machines.

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, kunnen door de specifieke wensen van klanten per order sterk verschillen. Het is daarom belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende fulltime functie voor langere tijd;
  • Je leert werken met verschillende industriële machines;
  • Een fijne, informele werksfeer;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent proactief en gaat nauwkeurig te werk;
  • Je hebt affiniteit met machines;
  • Je woont binnen een straal van 30 kilometer rondom Leeuwarden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Waar kom je te werken?
De opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat, is marktleider in de productie van plastic cards. Of het nu gaat om cadeaukaarten, verzekeringspassen, bankpassen of key cards voor hotels, die bedrijf maakt ze allemaal. Sterker nog, ze verzorgen ook alles wat hier direct of indirect mee te maken heeft, van ontwerp tot verzending. Het team bij dit bedrijf is divers en werkt met een hoge mate van zelfstandigheid aan de dagelijkse opdrachten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij het helemaal zitten om aan het werk te gaan als leerling operator? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.