10,9 °C
VERKOOPMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Verkoopmedewerker

Plaats:

Dokkum

Omschrijving:

Werk:

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige baan voor op de vrijdag en zaterdag? Hou je van vis en heb je ervaring met het bereiden hiervan? En zie je de uitdaging om in je eentje een viswagen te bemannen helemaal zitten? Lees dan maar snel verder, want deze vacature is jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?

Je gaat als verkoopmedewerker aan de slag bij een viswagen die verplaatst tussen verschillende dorpen in Noordoost Friesland. Jij bemant de viswagen in wanneer deze in regio Dokkum te vinden is. Dit is op vrijdag en zaterdag. Je begint jouw werkdag rond 11.30 uur en bereid je voor op weer een drukke dag vol gezelligheid bij de kar. Je zorgt ervoor dat de presentatie van de toonbank er verzorgd uitziet en dat de producten worden aangevuld waar nodig. Je neemt de bestellingen aan, zorgt voor het bakken/frituren en maakt alles klaar. Ondertussen maak je een praatje met de klanten en reken je vast de bestelling af. Naast deze werkzaamheden zorg je er natuurlijk voor dat alles schoon en netjes blijft. Wanneer je rond 19.00 uur jouw werkdag eindigt, laat je de wagen zo achter dat je de volgende dag weer fris kunt beginnen aan een nieuwe werkdag!

Omdat je zelfstandig aan het werk gaat in de viswagen, is het voor deze functie belangrijk dat je ervaring hebt met het bereiden van vis.

Wat krijg je?

  • Een salaris van €10 tot €12 per uur;
  • Een afwisselende, zelfstandige functie met vaste uren;
  • Wekelijkse betaling van je loon op de woensdag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar op vrijdag en zaterdag;
  • Je hebt ervaring met het bereiden van vis;
  • Hoofdrekenen gaat bij jou vanzelf en je kunt goed zelfstandig werken.

Waar kom je te werken?

De vishandel waarvoor jij aan de slag gaat werkt met een viswagen op diverse locaties in de regio Noordoost Friesland. Zo bedienen zij wekelijks in verschillende plaatsen hun klanten, die deze wagen vol heerlijke vis maar wat goed weten te vinden. Jij werkt op vrijdag en zaterdag in de wagen, wanneer deze in regio Dokkum te vinden is.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20
ICT-/netwerkbeheerderBurgum
03-12-20
Proces EngineerBuitenpost
24-11-20
ProcesoperatorBuitenpost
24-11-20
MonteurDrachten
23-11-20
MagazijnchefLauwersoog
19-11-20
VerkoopmedewerkerDokkum
17-11-20
BronbemalerFriesland
12-11-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.