5 °C
PROCES ENGINEER

Organisatie:

Functie:

Proces Engineer

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Werk:

Heb jij een technische hbo-achtergrond en wil je graag aan de slag met procesverbeteringen in de productiesector? Ben je analytisch sterk, heb je een goed organisatievermogen en ben je in staat de leiding te nemen bij het doorvoeren van verbeteringen? Dan zou dit wel eens dé vacature voor jou kunnen zijn. Voor een grote organisatie die gespecialiseerd is in de extrusie van kunststofprofielen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde proces engineer. Wat je precies gaat doen? Je leest het hieronder!

Wat ga je doen?

Als proces engineer houd jij je bezig met de hoogwaardige technische extrusie- en nabewerkingsprocessen binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het beheersen, verbeteren en innoveren van bestaande productieprocessen binnen de productieafdeling. Zo analyseer je proces- en productieproblemen, herken je knelpunten in lopende productieprocessen en onderneem je actie om deze punten te verbeteren. De verantwoordelijkheid voor doorvoering van verbeteringen in het productieproces ligt bij jou. Na het opstellen en wijzigen van (proces)voorschriften leid jij de verbeterteams. Deze realisatie voer je uit in samenwerking met de productieafdeling. Belangrijk hierbij is dat je de technische en organisatorische verbeteringen op een gestructureerde manier waarborgt en implementeert.

Er wordt nauw samengewerkt met de kwaliteitsdienst, ontwikkeling, productie, onderhoud en het laboratorium. Samen dragen jullie door middel van vooruitstrevendheid, creativiteit en gecombineerde (technische) kennis bij aan de verdere professionalisatie van het bedrijf! 

Wat krijg je?

  • Een brede, verantwoordelijke functie met veel uitdaging en kansen voor verbetering;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een ondernemende, vooruitstrevende en internationaal gerichte werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een technisch hbo-diploma (bij voorkeur werktuigbouwkunde, algemene operationele techniek of chemische technologie);
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen/programma's, statistische procescontrole en verbetertechnieken als SMED, 5S, lean manufacturing en TPM;
  • Je beschikt over productie-ervaring en hebt de nodige kennis van productieprocessen en -technieken;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met kunststofverwerking;
  • Je bent analytisch ingesteld, hebt een sterk organisatievermogen en bent besluitvaardig;
  • Verder ben je communicatief sterk en heb je overtuigingskracht.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is werkzaam op het gebied van kunststof profielen en is gevestigd in de regio Kollum. Ze zijn onderdeel van een internationale organisatie met vestigingen binnen en buiten Europa. Het bedrijf is vooruitstrevend en creatief en wil zich in de komende jaren verder professionaliseren om hun positie op de internationale markt te verstevigen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20
ICT-/netwerkbeheerderBurgum
03-12-20
Proces EngineerBuitenpost
24-11-20
ProcesoperatorBuitenpost
24-11-20
MonteurDrachten
23-11-20
MagazijnchefLauwersoog
19-11-20
VerkoopmedewerkerDokkum
17-11-20
BronbemalerFriesland
12-11-20
BouwvakhelperDamwald
06-11-20
Service monteurLeeuwarden
06-11-20
Werkplaats timmermanLeeuwarden
02-11-20
Servicedesk medewerkerLeeuwarden
30-10-20
Junior HechtlasserKootstertille
30-10-20
BouwhulpBuitenpost
29-10-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.