Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.4 °C
ZWEMINSTRUCTEUR

Organisatie:

Functie:

Zweminstructeur

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Ben jij in (en om) het water helemaal in je element? Vind je het fantastisch om zwemlessen te geven en lijkt het je leuk om ook andere groepslessen te verzorgen? En ben je in het bezit van de juiste diploma's? Neem dan de sprong in het diepe en laat van je horen, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttime zweminstructeur!

Wat ga jij doen?

Als zweminstructeur ga je onder meer op vaste dagen de zwemlessen voor verschillende groepen verzorgen. Je zorgt voor heldere uitleg en weet met jouw enthousiasme iedereen mee te krijgen. Kun je met dezelfde passie ook groepslessen zoals Aquajogging en Fifty Fit geven? Dan is dat absoluut een pré! Verder zie je toe op de veiligheid van de gasten in het zwembad, zowel tijdens de lessen als bij het recreatief zwemmen. Je treedt op in het geval van incidenten en verleent eerste hulp als dit nodig is. Daarnaast kunnen bezoekers natuurlijk bij jou terecht met vragen en fungeer je als aanspreekpunt namens de organisatie van het zwembad.

Wat krijg je?

  • Een sportieve parttimefunctie voor langere tijd;
  • Een uitdagende werkomgeving;
  • Een team met gezellige, gemotiveerde collega's
  • Salaris op basis van de CAO Zwembaden;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van het diploma Zwemonderwijzer, CIOS en/of Sportacademie, aangevuld met eventuele extra specialisaties;
  • Je bent in het bezit van een geldig EHBO-certificaat;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling;
  • Je bent communicatief vaardig.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een zwembad met een groot aanbod op het gebied van zowel zwemlessen als recreatief zwemmen. Van Zwem-ABC en zwemvaardigheidsdiploma's tot aan disco- en zeemeermin zwemmen groepslessen als Aquajogging. Het zwembad beschikt daarnaast over een gezellige kantineruimte waar een groot aanbod aan gezonde opties te vinden is. Mensen kunnen hier 7 dagen per week terecht om te zwemmen. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team waar openheid, eerlijkheid en respect centraal staat.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.