8 °C
AFDELINGSCHEF

Organisatie:

Functie:

Afdelingschef

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Werk:

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, uitdagende baan en heb je ervaring als leidinggevende? Ben je praktisch ingesteld en houd je in elke situatie het hoofd koel? En zie je de fulltimefunctie van afdelingschef bij een grootschalig productiebedrijf helemaal zitten? Lees dan snel verder, want dit is dé vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Als afdelingschef zorg jij ervoor dat de productie op de afdeling op een efficiënte en correcte wijze wordt gerealiseerd. Dit betekent dat je onder meer verantwoordelijk bent voor de planning. Je zorgt er zowel voor dat er voldoende personeel aanwezig is als dat er voldoende producten in de juiste kwaliteit en kwantiteit beschikbaar zijn. Daarnaast hou je toezicht op het gebruik van het machinepark. Je zorgt ervoor dat verspillingen zoveel mogelijk worden voorkomen, ziet toe op handhaving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en controleert op veiligheid. Verder voer je de nodige administratiewerkzaamheden uit die komen kijken bij het realiseren van de productie. Hiervoor wordt voornamelijk gewerkt met het programma SAP. Enige werkervaring hiermee is dan ook een pré.

Wat krijg je?

  • Een verantwoordelijke functie van 40 uur per week;
  • Een salaris tussen de €2300 en €2600 per 4 weken;
  • Een baan bij een grootschalig bedrijf met een modern machinepark;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een praktische hands-on mentaliteit en flexibele instelling;
  • Je beschikt over enige ervaring als leidinggevende;
  • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het softwareprogramma SAP.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lauwersoog/Zoutkamp en is een snelgroeiende organisatie met ambitieuze uitbreidingsplannen die de komende jaren worden gerealiseerd. De productie bestaat uit de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging waar dagelijks meer dan 400 medewerkers hun werkzaamheden verrichten. Momenteel worden de eerste uitbreidingsplannen gerealiseerd en afgerond.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de afdelingschef die we zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20
ICT-/netwerkbeheerderBurgum
03-12-20
Proces EngineerBuitenpost
24-11-20
ProcesoperatorBuitenpost
24-11-20
MonteurDrachten
23-11-20
MagazijnchefLauwersoog
19-11-20
VerkoopmedewerkerDokkum
17-11-20
BronbemalerFriesland
12-11-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.