7,9 °C
HULPKRACHT VISWAGEN

Organisatie:

Functie:

Hulpkracht Viswagen

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Werk:

Zie jij een leuke parttimebaan als hulpkracht bij een viswagen wel zitten? Heb je ervaring met het bereiden van vis en kun je goed zelfstandig werken? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Als hulpkracht ga je vooral aan de slag met het bakken en frituren van vis en zorg je ervoor dat dat alles netjes en schoon blijft. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je werkt twee tot drie dagen per week bij de viswagen, die wekelijks op verschillende locaties in Buitenpost en omstreken te vinden is. Je begint je werkdag 's ochtends om 08.30 uur en bereid je voor op weer een drukke dag vol gezelligheid bij de viswagen. Samen met je collega zorg je ervoor dat de presentatie van de toonbank er verzorgd uitziet en dat de producten worden aangevuld waar nodig. Gedurende de dag houd jij je voornamelijk bezig met het bakken en frituren van de vis, zoals lekkerbekken en kibbeling. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat alles zo netjes en schoon mogelijk blijft. Aan het einde van de dag maken jullie samen de wagen weer helemaal schoon, zodat er de volgende werkdag weer fris van start kan worden gegaan. Zodoende eindigt je werkdag rond 19.30 uur.

Een eventuele uitbreiding op de werkzaamheden is dat je ook bezig gaat met de verkoop, waarbij je bestelling aanneemt en afrekent.

Wat krijg je?

  • Een salaris van €10 tot €12 per uur;
  • Een functie van +/- 20 tot 30 uur per week;
  • Wekelijkse op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar voor minimaal 2 dagen per week;
  • Je hebt ervaring met het bereiden van vis;
  • Je kunt goed zelfstandig werken.

Waar kom je te werken?

De vishandel waarvoor jij aan de slag gaat, werkt met een viswagen op diverse locaties in de regio Noordoost Friesland. Zo bedienen zij wekelijks in verschillende plaatsen hun klanten, die deze wagen vol heerlijke vis maar wat goed weten te vinden. Jij werkt wanneer de viswagen in de regio Buitenpost te vinden is.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20
ICT-/netwerkbeheerderBurgum
03-12-20
Proces EngineerBuitenpost
24-11-20
ProcesoperatorBuitenpost
24-11-20
MonteurDrachten
23-11-20
MagazijnchefLauwersoog
19-11-20
VerkoopmedewerkerDokkum
17-11-20
BronbemalerFriesland
12-11-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.