Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.4 °C
ASSISTENT PLANNER

Organisatie:

Functie:

Assistent Planner

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Word jij enthousiast wanneer jij mee kan helpen om een planning op de juiste manier in te vullen? Is prioriteiten stellen en snel schakelen helemaal jouw ding? Dan is deze afwisselende functie wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever uit de omgeving Drachten zijn wij op zoek naar een assistent planner! Nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als assistent planner ben jij medeverantwoordelijk voor jouw rayon. In overleg met de klanten en monteurs maak jij de planning die betrekking heeft op service en onderhoudswerkzaamheden wat betreft de raambekleding en overige producten. Jij raakt niet snel in paniek van een spoedstoring, maar gaat vol overgave aan de slag om de planning passend te maken. Daarnaast zorg jij ervoor dat de planning tijdig verspreid wordt en controleert/bewaakt de uitvoering van de desbetreffende planning. Ook behoort het aansturen van service en onderhoudsmonteurs en het vinden van snelle, efficiënte en vakkundige oplossingen tot jouw takenpakket.

Wanneer er een vraag van een klant of leverancier binnenkomt over lopende orders, doorlooptijden of transporten is het jouw klus om deze te beantwoorden. Uiteraard heb jij overleg met de teamleider over manco's in de productie, levertijden van nog te plaatsen inkoopopdrachten en afwijkingen op de levertijden. Kortom geen dag is hetzelfde binnen deze diverse en uitdagende functie!

Wat krijg je?

 • Een uitdagende baan;
 • Een afwisselend takenpakket;
 • Een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een gezellig team om mee samen te werken.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding;
 • Je kunt snel schakelen en hebt een proactieve houding;
 • Je bent één werkdag per week beschikbaar vanaf 05.30 uur;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met ICT-toepassingen.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Drachten met een groot assortiment aan zonwering en rolluiken. Waarbij de levering en de juiste afwerking ook door dit bedrijf wordt verzorgd. Het bedrijf wordt zowel bezocht door particuliere als zakelijke klanten die veel waarde hechten aan deskundig advies. Naast een online assortiment heeft het bedrijf ook een showroom om klanten te ontmoeten en advies geven wat betreft zonwering en rolluiken passend bij de wensen van de klanten.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een sportschool in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.