10,8 °C
LOGISTIEK MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Logistiek medewerker

Plaats:

Heerenveen

Omschrijving:

Werk:

Weet jij een auto zonder moeite door krappe ruimtes en bochten te sturen? Is parkeren bij jou precisiewerk en ben je op zoek naar een leuke baan voor in de avonduren? Dan heb je die bij deze gevonden! Als logistiek medewerker zet jij aan het eind van de werkdag alle bedrijfswagens op de juiste plek klaar. Iets voor jou? Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ga je aan de slag voor een groot koeriersbedrijf. Aan het eind van elke werkdag worden hier zo'n 40 tot 50 bedrijfswagens schoongemaakt. Jij zorgt ervoor dat alle schoongemaakte wagens op de juiste plek komen te staan, zodat deze klaarstaan voor de volgende dag. Dit doe je aan de hand van een specifieke planning. Bus 1 moet bijvoorbeeld op parkeerplek 31 komen te staan en bus 5 op parkeerplek 19. Beide plekken zijn binnen bij een laadplek, dus zet je de achterklep vast open. Zo kan er de dag erna direct gestart worden met laden. Een aantal andere bussen zet je buiten op de juiste plek klaar. Het gaat soms om kleine ruimtes en krappe bochten, dus het is belangrijk dat je een behendig bestuurder bent.

Je werkt van maandag t/m vrijdag en begint je dienst om 18:00 uur. Samen met een collega regel je tijdens deze dienst alles op locatie voor de volgende dag. Om 21:00 uur ronden jullie af en zit je dienst er weer op. 

Wat krijg je?

  • Een leuke, zelfstandige functie voor 15 uren per week;
  • Je werkt in de avonduren, waardoor het werk goed te combineren is met bijvoorbeeld een andere baan;
  • Een passend salaris;
  • Een informele werksfeer.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je kunt behendig en schadevrij rijden (het gaat soms om kleine ruimtes en krappe bochten);
  • Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk;
  • Je bent zelfstandig.

Waar kom je te werken?

De werkzaamheden voer je uit voor een groot koeriersbedrijf in de omgeving van Heerenveen. Dagelijks vertrekken er enkele tientallen chauffeurs vanaf deze locatie om pakketten te bezorgen. Aan het eind van de werkdag worden de bedrijfswagens schoongemaakt en op de juiste plek gezet voor dag erna. Jouw dienst begint hier om 18:00 en duurt tot 21:00.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
Allround werkplaatsmedewerkerKollum
27-01-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21
ToezichthouderLauwersoog
21-01-21
Nanny-gastouder aan huisDokkum
18-01-21
Productiemedewerker bouwLeeuwarden
15-01-21
MonteurDrachten
09-01-21
DirectiesecretaresseLauwersoog
08-01-21
Operator CNC-kanterLeeuwarden
08-01-21
Hulpkracht ViswagenBuitenpost
04-01-21
AfdelingschefLauwersoog
04-01-21
Medewerker finance & controlLeeuwarden
24-12-20
Merchandiser WoonwinkelsDrachten
16-12-20
Hoofd BedrijfsbureauDrachten
15-12-20
Administratief medewerkerGroningen
15-12-20
Algemeen MedewerkerKollum
04-12-20
ICT-/netwerkbeheerderBurgum
03-12-20
Proces EngineerBuitenpost
24-11-20
ProcesoperatorBuitenpost
24-11-20
MonteurDrachten
23-11-20
MagazijnchefLauwersoog
19-11-20
VerkoopmedewerkerDokkum
17-11-20
BronbemalerFriesland
12-11-20

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.