Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.9 °C
ALLROUND MEDEWERKER BEDIENING

Organisatie:

Functie:

Allround medewerker bediening

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Ben jij leergierig en kun je goed omgaan met hectiek? Wellicht is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround medewerker bediening die affiniteit heeft met de horeca. Het gaat om een fulltime- of parttimefunctie waarbij je komt te werken bij één van de gezelligste restaurants van Lauwersoog. Is dit de baan voor jou? We vertellen je graag meer!

Wat ga je doen?

In deze functie als allround bedieningsmedewerker ben jij van alle markten thuis. Zo ga je aan de slag in de bediening, maar ben je ook vaak te vinden achter de bar of in de keuken. Hierdoor heb een een heel divers takenpakket, je maakt een praatje met de gasten, neemt de bestellingen op en geeft deze door aan de keuken. Wanneer de bestellingen klaar zijn serveer je deze uit aan de gasten. Ondertussen houd je de tafels in de gaten om zo je gasten tijdig van een nieuw drankje te voorzien of om bijvoorbeeld de borden af te ruimen.

In de keuken ga je aan de slag met het klaarmaken van de bestellingen. Je maakt de borden op en zorgt ervoor dat alles overeenkomt met de bestelling. Wanneer de bestelling klaar is geef je deze mee aan het bedienend personeel of breng je deze zelf naar de gasten.

Je gaat doordeweeks drie dagen aan de slag en daarnaast nog een dag in het weekend. Minder dagen beschikbaar? Geen probleem, minder uren werken is bespreekbaar.

Wat krijg je?

  • Een leuke fulltime (36 tot 38 uur) of parttimebaan;  
  • Een marktconform salaris op basis van de horeca-cao;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent klantgericht, stressbestendig en communiceert makkelijk;
  • Je bent beschikbaar tussen 10.00 uur en 20.00 uur en daarnaast ook in het weekend;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een gezellig restaurant in Lauwersoog. Bij deze horecazaak kun je terecht voor een visje, hapje en een drankje. Het restaurant is gelegen op de driesprong van drie zeer speciale gebieden. Met de Waddenzee letterlijk naast de voordeur! Er hangt een fijne, informele werksfeer en de werkdagen worden gezellig afgesloten.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.