9,2 °C
OPERATOR RACUPACK

Organisatie:

Functie:

Operator Racupack

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Werk:

Ben jij technisch aangelegd en wil je graag aan de slag in de productie? Kun je goed procesmatig werken en heb je een sterk kwaliteitsbesef? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als operator racupack zorg je voor het optimaal functioneren van de machines van een grote verpakkingslijn. Je voert controles uit, lost storingen op en geeft instructies aan je collega's. Meer weten? Lees snel verder!

Wat ga je doen? 

Je gaat aan de slag bij een grote verpakkingslijn waar je samen met je collega's producten verpakt. Als operator racupack zorg jij ervoor dat de machines goed ingesteld worden, zodat deze optimaal produceren. Je voert kwaliteitscontroles uit, zorgt ervoor dat de machines goed worden omgebouwd en dat de orders op de juiste wijze opgeroepen en afgesloten worden. Ondertussen geef je instructies aan je collega's die aan de lijn werken.

Wanneer zich een storing voordoet, los jij deze vlot op. Je gaat na hoe de storing ontstaan is en komt met verbetervoorstellen, zodat dit soort storingen in het vervolg voorkomen kunnen worden. Dit communiceer je met de afdelingsleiding en de technische dienst. Daarnaast voer je in overleg met de technische dienst klein onderhoud uit aan jouw lijn.

De werkzaamheden gaan bij deze opdrachtgever dag en nacht door. Er wordt daarom gewerkt in 3 ploegendiensten. Hierdoor werk je op wisselende tijden. Zie je deze functie helemaal zitten maar kun je bepaalde diensten niet werken? Laat dit je dan niet weerhouden om te reageren. Het is in overleg bespreekbaar om alleen bepaalde diensten te werken.

Wat krijg je?

  • Een leuke fulltimebaan met de nodige afwisseling;
  • Een passend salaris;
  • Ploegentoeslag boven op je loon;
  • Werk in een moderne productieomgeving met een uitstekende werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wat verwachten we van je?

  • Je kunt goed procesmatig werken en hebt oog voor verbetering;
  • Je bent technisch aangelegd en hebt een hoog kwaliteitsbesef;
  • Je hebt een proactieve, positieve instelling;  
  • Je vindt het geen probleem om in een 3 ploegendienst te werken.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een grote, snelgroeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie met vestigingen in binnen- en buitenland. Jij gaat aan de slag bij de hoofdvestging in Lauwersoog/Zoutkamp. Deze hoofdvestiging bestaat uit zowel een groot kantorenpand als productiehallen waar de etenswaren geproduceerd worden. De productie is hier onderverdeeld in de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging. Hier zijn dagelijks meer dan 400 medewerkers aan het werk.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil jij graag aan de slag als operator racupack? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

MagazijnmedewerkerDrachten
19-04-21
WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21
ProductiemedewerkerLeek
09-04-21
Catering medewerkerLauwersoog
06-04-21
Orderpickers voor magazijnOosterwolde
01-04-21
Data entry medewerkerGroningen
31-03-21
MonteurDrachten
30-03-21
Assistent productontwikkelaarLauwersoog
29-03-21
Verkoopmedewerker binnendienstLauwersoog
24-03-21
Medewerker Marketing & CommunicatieDrachten
19-03-21
Monteur staalconstructiesJoure
18-03-21
Samensteller/ lasserJoure
18-03-21
Monteur E + GlasvezelFriesland
17-03-21
Allround reinigingsmedewerkerFriesland
12-03-21
Administratief Medewerker ExportLauwersoog
11-03-21
Binnendienst Medewerker Verzekeren (particulier & zakelijk)Drachten
11-03-21
(leerling) RietdekkerBoornbergum
10-03-21
InpakkerBuitenpost
08-03-21
Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

9,2 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.