14,4 °C
PLANNER

Organisatie:

Functie:

Planner

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Werk:

Jij als planner bent organisatorisch sterk, maar weet ook te werken met ERP systemen en concepten die hierbij komen kijken. Binnen de productieomgeving draag jij met je collega's de verantwoordelijkheid voor de planning van de diverse productielijnen en het machinepark en onderhoud je de doorontwikkeling van de IT-systemen door het uitvoeren van analyses. Meer weten over de vacature van productie planner? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als productie planner ga jij samen met de supply chain planners aan de slag. Jij speelt een hoofdrol in het plannen van de diverse productieprocessen binnen het bedrijf. Hierbij werk je met een state-of-the-art grafische planning- en schedulingsoftware(Siemens Preactor).De orders plan jij op zo'n 60 productielijnen die draaien op een 24/7 rooster. Dit kunnen zowel voorraadorders als klantorders zijn, op herhaling of op projectbasis. Belangrijk hierbij is dat jij rekening weet te houden met levertijden en de meest efficiënte productie volgorde hanteert. Daarnaast analyseer jij de beschikbare capaciteit van medewerkers en apparatuur en lever je de onderhoudsplanning van het machinepark aan.

Naast deze planningen bewaak jij de werkelijke productie voortgang en onderneem je acties op afwijkingen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en verbetering van dashboards en het opstellen en rapporteren van productie KPI's. Je controleert productievoorschriften op bijvoorbeeld volledigheid en correctheid en levert de data voor productinformatie als labels en etiketten.

Verder regel je het onderhoud van de onderliggende data en de continue doorontwikkeling van het ERP- en (grafische) productieplanning systeem, zoals forecasts, routings, BILLs of Material en constraints. Hierbij hoort het terugvertalen van de werkelijke productie performance in nieuwe productieplanningen. Ook analyseer en inventariseer je bottlenecks en initieer je investeringsvoorstellen. Al met al dus een brede functie waarin jij veel verantwoordelijk krijgt en draagt.

Wat krijg je?

  • Een functie met veel verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevend bedrijf;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een ondernemende, creatieve en internationaal gerichte werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma (bij voorkeur technische bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of logistiek);
  • Je bent bekend met ERP systemen en concepten als MRP en Lean manufacturing;
  • Je beschikt over ruime IT-kennis (SQL, BI, ''big data'' en rapportage Tools);
  • Je bent in staat om omrekeningen te verrichten van benodigdheden en bent flexibel ten aanzien van bijvoorbeeld mogelijke onvoorziene wijzigingen;
  • Je hebt kennis van analytische methodieken, je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kan op duidelijke wijze adviseren en rapporteren;
  • Je bent sterk in communicatie, denkt in oplossingen en boekt resultaten door samenwerking.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is werkzaam op het gebied van kunststof profielen en is gevestigd in de regio Kollum. Ze zijn onderdeel van een internationale organisatie met vestigingen binnen en buiten Europa. Het bedrijf is vooruitstrevend en creatief en wil zich in de komende jaren verder professionaliseren om hun positie op de internationale markt te verstevigen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21
ProductiemedewerkerLeek
09-04-21
Catering medewerkerLauwersoog
06-04-21
Orderpickers voor magazijnOosterwolde
01-04-21
Data entry medewerkerGroningen
31-03-21
MonteurDrachten
30-03-21
Assistent productontwikkelaarLauwersoog
29-03-21
Verkoopmedewerker binnendienstLauwersoog
24-03-21
Medewerker Marketing & CommunicatieDrachten
19-03-21
Monteur staalconstructiesJoure
18-03-21
Samensteller/ lasserJoure
18-03-21
Monteur E + GlasvezelFriesland
17-03-21
Allround reinigingsmedewerkerFriesland
12-03-21
Administratief Medewerker ExportLauwersoog
11-03-21
Binnendienst Medewerker Verzekeren (particulier & zakelijk)Drachten
11-03-21
(leerling) RietdekkerBoornbergum
10-03-21
InpakkerBuitenpost
08-03-21
Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

14,4 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.