14,4 °C
MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE

Organisatie:

Functie:

Medewerker Marketing & Communicatie

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Werk:

Heb jij ervaring in wereld van marketing & communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende, afwisselende baan? Ben je thuis in (online) marketing en het beheren van websites en social media? En werk je daarnaast graag aan communicatie uitingen zoals brochures en nieuwsbrieven? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Als medewerker marketing & communicatie bij dit internationaal gerichte watersportcentrum kun jij helemaal je ei kwijt. Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat ga je doen?            

Als medewerker marketing & communicatie bij deze internationaal georiënteerde opdrachtgever heb je een uitdagende baan met veel afwisseling. Zo houd je je onder andere bezig met het door ontwikkelen van de website en het stroomlijnen van de marketingkanalen. Het doel is om onze opdrachtgever nog beter online vindbaar te maken, maar aandacht voor bestaande klanten is zeker net zo belangrijk. Ook ben je verantwoordelijk voor de social mediakanalen en het opstellen en versturen van nieuwsbrieven en persberichten. Je helpt mee om marketingcampagnes te bedenken, gaat bezig met het maken van brochures en tijdschriften en zorgt voor het verzamelen en (laten) maken van foto- en videomateriaal. Bij piekdrukte assisteer je daarnaast jouw front-office collega's. Met dit brede pakket aan werkzaamheden is elke werkdag anders en hoef jij je geen moment te vervelen!

Wat krijg je?

 • Een uitdagende, creatieve functie met veel afwisseling;
 • Een baan voor 32-40 uur per week;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een prettige werksfeer op een prachtlocatie;
 • Een gezellig team met leuke collega's;
 • Veel ruimte voor eigen input en ideeën. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal;
 • Je hebt ervaring met E-Commerce en hebt kennis van SEO en SEA;
 • Je kunt goed overweg met Photoshop, Mailchimp en InDesign (pré);
 • Je hebt affiniteit met watersport en recreatie.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een internationaal georiënteerd watersportcentrum met jachtverhuur, jachthaven, jachtbouw, jachtservice, jachtbemiddeling, winterstalling en nog veel meer. Vanuit de vestigingen in Drachten en Noordoost Duitsland wordt een vloot van meer dan 80 jachten en boten verhuurd. Bij het bedrijf wordt altijd gezocht naar innovatieve oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van watersport. Daarbij ambieert het bedrijf voorop te lopen op het gebied van online marketing en communicatie richting de klant.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan als medewerker marketing & communicatie helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21
ProductiemedewerkerLeek
09-04-21
Catering medewerkerLauwersoog
06-04-21
Orderpickers voor magazijnOosterwolde
01-04-21
Data entry medewerkerGroningen
31-03-21
MonteurDrachten
30-03-21
Assistent productontwikkelaarLauwersoog
29-03-21
Verkoopmedewerker binnendienstLauwersoog
24-03-21
Medewerker Marketing & CommunicatieDrachten
19-03-21
Monteur staalconstructiesJoure
18-03-21
Samensteller/ lasserJoure
18-03-21
Monteur E + GlasvezelFriesland
17-03-21
Allround reinigingsmedewerkerFriesland
12-03-21
Administratief Medewerker ExportLauwersoog
11-03-21
Binnendienst Medewerker Verzekeren (particulier & zakelijk)Drachten
11-03-21
(leerling) RietdekkerBoornbergum
10-03-21
InpakkerBuitenpost
08-03-21
Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
Samensteller/ lasserFriesland
08-02-21
MonteurDrachten
08-02-21
Montage medewerkerBuitenpost
02-02-21
ElektromonteurFriesland
25-01-21
Logistiek medewerkerHeerenveen
22-01-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

14,4 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.