9,8 °C
WERKVOORBEREIDER

Organisatie:

Functie:

Werkvoorbereider

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Werk:

De Landmacht krijgt een serie nieuwe terreinwagens, waarvoor op een deel van de onderdelen een poedercoating aangebracht moet worden. Een andere opdrachtgever verkoopt tuinmeubels en laat bij jullie het metalen framewerk voor deze meubels poedercoaten. Hiervoor moet heel wat geregeld worden! Als werkvoorbereider ga je aan de slag om alles voor te bereiden, in te plannen en voer je daarnaast ondersteunende werkzaamheden uit. Zo zorg je ervoor dat de productie optimaal door kan gaan. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben jij onmisbaar in het productieproces. Met jouw voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden draag je eraan bij dat alles soepel verloopt. De helft van de tijd werk je op kantoor, de andere helft ben je werkzaam op de werkvloer.

Op kantoor neem je orders aan en verzorg je de werkvoorbereiding en calculatie. Wanneer nodig heb je contact met klanten omtrent technische productvragen. Vervolgens plan je de orders zo in dat het productieproces optimaal kan verlopen. Hiervoor heb je veel contact met de voorman.

Op de werkvloer assisteer je de voorman bij het uitzoeken en klaarzetten van orders en poeders. Ook voer je kwaliteitscontroles uit van inkomende en uitgaande producten en bekijk je wat er nog gedaan moeten worden voordat de poedercoating op de producten kan worden aangebracht. Waar nodig help je met het kitten, schuren, afdoppen en afplakken van deze producten op basis van technische tekeningen. Naast deze werkzaamheden help je de interne logistiek te stroomlijnen en beheer je de voorraden in het magazijn.

Wat krijg jij?

  • Een uitdagende, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Een plezierige, informele werksfeer;
  • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.  

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt goed technisch inzicht en kunt werktekeningen lezen;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid;
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed schakelen tussen werkzaamheden.

Waar kom jij te werken?

Het bedrijf waar je bij aan het werk gaat is gespecialiseerd in het poedercoaten van uiteenlopende producten. Men kan hier terecht voor zowel grote zakelijke opdrachten als klein particulier maatwerk. Deze grote speler binnen de poedercoating moedigt jouw ontwikkeling aan en biedt dan ook genoeg ruimte voor ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt bij dit bedrijf terecht in een gezellig team met leuke collega's en er hangt een informele werksfeer.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Lijkt het jou leuk om als werkvoorbereider aan de slag te gaan? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

HulpmonteurFriesland
05-05-21
Industrieel schoonmakerBuitenpost
26-04-21
SchoonmaakmedewerkerBuitenpost
26-04-21
Administratief medewerker HRDrachten
22-04-21
MagazijnmedewerkerDrachten
19-04-21
WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21
ProductiemedewerkerLeek
09-04-21
Catering medewerkerLauwersoog
06-04-21
Orderpickers voor magazijnOosterwolde
01-04-21
Data entry medewerkerGroningen
31-03-21
MonteurDrachten
30-03-21
Assistent productontwikkelaarLauwersoog
29-03-21
Verkoopmedewerker binnendienstLauwersoog
24-03-21
Medewerker Marketing & CommunicatieDrachten
19-03-21
Monteur staalconstructiesJoure
18-03-21
Samensteller/ lasserJoure
18-03-21
Monteur E + GlasvezelFriesland
17-03-21
Allround reinigingsmedewerkerFriesland
12-03-21
Administratief Medewerker ExportLauwersoog
11-03-21
Binnendienst Medewerker Verzekeren (particulier & zakelijk)Drachten
11-03-21
(leerling) RietdekkerBoornbergum
10-03-21
InpakkerBuitenpost
08-03-21
Opperman bestratingenKollum
03-03-21
PlannerBuitenpost
02-03-21
Lasser/cascobouwerLeeuwarden
19-02-21
Allround servicemedewerker campersDrachten
17-02-21
Operator RacupackLauwersoog
17-02-21
MonteurDrachten
08-02-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

9,8 °C

9 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.