18,3 °C
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VERDUURZAMING

Organisatie:

Functie:

Administratief medewerker verduurzaming

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Werk:

Ben jij goed met getallen? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met het maken van berekeningen en heb je interesse in verduurzaming? Dan is dit echt een vacature voor jou! Voor onze opdrachtgever, een bouwkundig bedrijf in Drachten, zijn wij namelijk op zoek naar een administratief medewerker verduurzaming.

Wat ga je doen?
In jouw werk als administratief medewerker verduurzaming houd je je bezig met energieberekeningen voor uiteenlopende bouwkundige objecten. Om deze nauwkeurige berekeningen op te stellen, maak je gebruik van een gespecialiseerd programma. Natuurlijk zorgen je collega's ervoor dat je hierin wegwijs wordt gemaakt. Na een gedegen inwerkperiode heb jij alles in de vingers en ben je in staat om zelfstandig deze energieberekeningen te maken.

In deze functie hoeft zeker niet de hele dag op je bureaustoel te blijven zitten. Je gaat namelijk ook regelmatig mee op pad om te ondersteunen bij de inspectie van gebouwen. Samen met een collega ga je bijvoorbeeld naar een sportaccommodatie om een opnamerapport op te stellen voor zonnepanelen. Een volgende keer komen jullie bij een woning, waar controleren wat voor ketel hier hangt en/of wat voor ventilatiesysteem. Jij zorgt ervoor dat al deze informatie op de tablet wordt ingevoerd.  

Wat krijg je?

  • Een veelzijdige en fulltimebaan van 32 tot 40 uur per week;
  • Een marktconform salaris;
  • Een werkplek binnen een jong en ambitieus team in een informele werkomgeving;
  • Bij wederzijdse tevreden na een aantal maanden een contract bij de werkgever zelf;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij?

  • Je hebt een mbo- of hbo-opleiding afgerond;
  • Je hebt affiniteit met wiskundige berekeningen;
  • Je hebt interesse in duurzaamheid en energiebesparing;
  • Je bent leergierig.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een bedrijf in Drachten dat zich bezighoudt met tekeningen en berekeningen voor bouwkundige objecten. Dit doen zij voor zowel groot- als kleinschalige projecten in de nieuwbouw, renovatie en verbouw. Klanten, zoals gemeentes, architectenbureaus en bouwbedrijven, kunnen bij het bedrijf terecht voor zeer vakkundig advies op het gebied van constructie, bouwfysica en energie.

Op de vestiging in Drachten, waar jij aan de slag gaat, werken in totaal zo'n 35 medewerkers. Daarnaast heeft het bedrijf nog een vestiging in Groningen. Er is bij deze opdrachtgever veel ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en verdere ontwikkeling binnen het bedrijf.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

GrondwerkerLeeuwarden
17-06-21
BroodbakkerKollum
17-06-21
LandmeetkundigeBuitenpost
16-06-21
TelefonistDrachten
15-06-21
HeftruckchauffeurBuitenpost
15-06-21
AccountmanagerLeeuwarden
14-06-21
Werkvoorbereider / CalculatorKollum
11-06-21
Zelfstandig werkend kokFriesland
10-06-21
Assistent HovenierBuitenpost
09-06-21
InterieurbouwerFriesland
08-06-21
Management assistentLeeuwarden
08-06-21
BouwhulpLeeuwarden
04-06-21
Horeca medewerkerDrachten
04-06-21
Projectleider ICTLauwersoog
02-06-21
Logistiek medewerkerDrachten
01-06-21
TimmermanKollum
20-05-21
Medewerker PersoneelszakenLauwersoog
19-05-21
GlaszetterKollum
19-05-21
SchoonheidsspecialistLeeuwarden
18-05-21
Medewerker Technische DienstDe Westereen
17-05-21
Administratief medewerker verduurzamingDrachten
11-05-21
IntercedentKollum
11-05-21
HulpmonteurFriesland
05-05-21
Industrieel schoonmakerBuitenpost
26-04-21
SchoonmaakmedewerkerBuitenpost
26-04-21
Administratief medewerker HRDrachten
22-04-21
MagazijnmedewerkerDrachten
19-04-21
WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

18,3 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.