18,6 °C
TIMMERMAN

Organisatie:

Functie:

Timmerman

Plaats:

Kollum

Omschrijving:

Werk:

Ben jij die ervaren timmerman die overal een oplossing voor heeft? Werk je graag aan afwisselende renovatie- en verbouwingsprojecten en zie je een baan in Noordoost-Friesland bovendien helemaal zitten? Dan zou jij wel eens de timmerman kunnen zijn die wij zoeken! Benieuwd wat je bij deze opdrachtgever precies gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als timmerman ga je voornamelijk aan de slag bij verbouwingen en renovaties aan particuliere woningen en bedrijfspanden. Dit doe je veelal in de regio Noordoost-Friesland. Per project kunnen de werkzaamheden sterk uiteenlopen en dat is precies wat jouw baan zo leuk maakt. Zo ben je de ene keer bezig met het plaatsen van kozijnen, om daarna bijvoorbeeld aan de slag te gaan met het monteren van een dakkapel of gevelbekleding. Je plaatst trappen en schuifpuien, monteert plafonds en voert diverse andere (af)timmer- en montagewerkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Loopt het even vast? Dan ben jij de persoon die met een creatieve oplossing komt. Je kan je eigen initiatief dus goed kwijt in deze baan.

Wat krijg je?

  • Een fulltime functie voor langere tijd (bij wederzijds goed bevallen);
  • Salaris conform cao;
  • Wekelijkste betaling van je loon op de woensdag;
  • Mogelijkheden tot het behalen van diverse cursussen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over werkervaring als timmerman;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt een geldig VCA-bewijs of bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Je bent fysiek in goede conditie i.v.m. de zwaardere werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waarbij je aan de slag gaat is gevestigd in de omgeving van Kollum en is met name actief in de regio noordoost Friesland. De medewerkers van dit bedrijf zijn dagelijks te vinden bij zeer uiteenlopende projecten. Dit kan bijvoorbeeld een groot nieuwbouwproject zijn, maar ook een woning of bedrijfspand dat gerenoveerd wordt. Als timmerman ga je vooral met renovatie- en verbouwingsprojecten aan de slag, maar het kan ook voorkomen dat je bij een nieuwbouwklus wordt ingezet. Het team bestaat uit nuchtere, harde werkers uit de regio en er wordt samengewerkt met verschillende bedrijven.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

GrondwerkerLeeuwarden
17-06-21
BroodbakkerKollum
17-06-21
LandmeetkundigeBuitenpost
16-06-21
TelefonistDrachten
15-06-21
HeftruckchauffeurBuitenpost
15-06-21
AccountmanagerLeeuwarden
14-06-21
Werkvoorbereider / CalculatorKollum
11-06-21
Zelfstandig werkend kokFriesland
10-06-21
Assistent HovenierBuitenpost
09-06-21
InterieurbouwerFriesland
08-06-21
Management assistentLeeuwarden
08-06-21
BouwhulpLeeuwarden
04-06-21
Horeca medewerkerDrachten
04-06-21
Projectleider ICTLauwersoog
02-06-21
Logistiek medewerkerDrachten
01-06-21
TimmermanKollum
20-05-21
Medewerker PersoneelszakenLauwersoog
19-05-21
GlaszetterKollum
19-05-21
SchoonheidsspecialistLeeuwarden
18-05-21
Medewerker Technische DienstDe Westereen
17-05-21
Administratief medewerker verduurzamingDrachten
11-05-21
IntercedentKollum
11-05-21
HulpmonteurFriesland
05-05-21
Industrieel schoonmakerBuitenpost
26-04-21
SchoonmaakmedewerkerBuitenpost
26-04-21
Administratief medewerker HRDrachten
22-04-21
MagazijnmedewerkerDrachten
19-04-21
WerkvoorbereiderDrachten
14-04-21
StratenmakerDrachten
13-04-21
Administratief medewerkerGroningen
12-04-21

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

18,6 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.