15,2 °C
HORECA MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Horeca medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wil jij graag aan de slag in de horeca? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zowel ervaren als onervaren horecamedewerkers! Omdat wij voor verschillende opdrachtgevers op zoek zijn, is er altijd wel een bedrijf bij jou in de buurt! Afhankelijk van jouw wensen ga je parttime of fulltime aan de slag en werk je in de bediening, achter de bar of in de keuken.

Wat ga je doen?

Als horecamedewerker ben je multi-inzetbaar, waardoor er veel variatie zit in je werkzaamheden. In de horeca zijn je dagen nooit hetzelfde, want elke dag zijn er weer andere mensen met hun eigen wensen en behoeften. Jij zorgt ervoor dat alle gasten zich welkom en gewaardeerd voelen. Veel mensen vinden het leuk als je even een praatje maakt, maar je voelt ook aan wanneer hier geen behoefte aan is. Het is belangrijk dat je in jouw functie als horecamedewerker goed overzicht kunt houden, zeker omdat het soms best druk kan zijn. Met een glimlach en jouw positieve instelling laat je de gasten genieten van hun bezoek aan de horecagelegenheid waar je aan het werk gaat.

Wat krijg je?

  • Een gezellige, informele werkomgeving;
  • Leuke collega's;
  • Salaris op basis van de horeca-cao;
  • Elke week op woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent klantgericht en maakt makkelijk een praatje;
  • Je kunt goed omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • Je bent beschikbaar op woensdagen, donderdagen en afwisselend in het weekend;  
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers voor verschillende horecagelegenheden. Wel hebben deze allemaal iets met elkaar gemeen een fijne werkomgeving. Dat vinden we namelijk erg belangrijk. Doordat we voor verschillende bedrijven op zoek zijn naar personeel, kunnen we bovendien een locatie zoeken die het best bij jou past!

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.